kosmetyki do twarzy - must-have

Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami dotyczącymi kosmetyków, producentów kosmetyków, marek, produkty, podpowiadamy, które sklepy online mają dobre ceny itd.
Awatar użytkownika
Kira1978

kosmetyki do twarzy - must-have

Post autor: Kira1978 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Szukam pomocy w wyborze najlepszych kosmetyków do twarzy, które będą dla mnie must-have. Chcę zadbać o swoją skórę i poprawić jej kondycję, dlatego zwracam się do Was z prośbą o poradę. Zależy mi na produktach, które będą skuteczne, ale jednocześnie delikatne dla mojej cery. Zastanawiam się również nad serum do twarzy, które może pomóc mi w walce z niedoskonałościami. Czy macie jakieś sprawdzone propozycje? Chętnie wysłucham Waszych opinii i doświadczeń. Z góry dziękuję za pomoc! :)
gogogoja

Re: kosmetyki do twarzy - must-have

Post autor: gogogoja »

Witamina C to dla mnie hit. Stosowałam wiele różnych kosmetyków z witaminą C. Były lepsze i gorsze. Najlepszy stosunek ceny do jakości ma Hello Papaja z Orientany, u nich ta witamina jest w stabilnej formie. Jest super na co dzień, na zmarszczki, na trądzik i na przebarwienia
ODPOWIEDZ