Czy to hobby jest normalne?
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
Czy to hobby jest normalne?
Post autor: Niemąż »
Cześć! Mam nowe hobby, oglądam sobie mapę deszczu na stronie https://radaryonline.pl/ i zastanawiam się, czy jest ktoś jeszcze co lubi patrzeć u kogo pada deszcz i gdzie jest burza? Najbardziej się cieszę, gdy widzę, że u mnie ma być słonecznie i sobie wsiądę na rower i mogę jechać bez strachu. Macie swoje jakieś nienormalne hobby?
Re: Czy to hobby jest normalne?
Post autor: Bóbr »
Ja to szkole się sam z numizmatyki . Właściwie każdy z moich bliskich znajomych ma jakieś ciekawe zainteresowanie, więc ja też postanowiłam czymś się zająć. Ostatnio czytam sporo o numizmatyce m.in. tu https://www.skarbnicanarodowa.info.pl/srebrne-monety/ i nawet planuję zakupić swój pierwszy wyjątkowy egzemplarz monety w Skarbnicy Narodowej. Skoro jest tak dobrze oceniana i oferuje monety z certyfikatem autentyczności to po prostu muszę u ich złożyć zamówienie.
Post autor: Dioźu »
Cześć!
Ja też mam podobne hobby. Uwielbiam pogodę, uwielbiam ją oglądać. Najbardziej ciekawi mnie mapa opadów w moim przypadku. Zawsze się śmieję ze znajomych kiedy mi nie wierzą, że jeśli chcą jechać nad wodę to nie dziś bo poleje deszcz, ale oni mi nie wierzą do czasu, bo zawsze się sprawdza! Polecam!
Ja też mam podobne hobby. Uwielbiam pogodę, uwielbiam ją oglądać. Najbardziej ciekawi mnie mapa opadów w moim przypadku. Zawsze się śmieję ze znajomych kiedy mi nie wierzą, że jeśli chcą jechać nad wodę to nie dziś bo poleje deszcz, ale oni mi nie wierzą do czasu, bo zawsze się sprawdza! Polecam!
Post autor: pacześ »
No powiem Ci, że o takim hobby to ja jeszcze nie słyszałem Też posiadam takie niecodzienne hobby, które polega na tworzeniu sztuki z recyklingu. Zainspirowany zostałem inicjatywą związaną z 30 leciem Dentons, która właśnie skupiała się również na tym. Czasami uda mi się stworzyć coś ciekawego, nawet jedna moja znajoma podłapała temat i również zaczęła to robić. Po za tym mam również "normalne" hobby takie jak bilard i układanie kostki rubika co również potrafi wciągnąć na ładnych parę godzin.
Post autor: Henryś43 »
Bardzo ciekawe i oryginalne hobby. Uważam, że warto interesować się różnorodnościami a nie tym samym jak każdy.Bóbr pisze: ↑02 maja 2021, 13:01 Ja to szkole się sam z numizmatyki . Właściwie każdy z moich bliskich znajomych ma jakieś ciekawe zainteresowanie, więc ja też postanowiłam czymś się zająć. (...)
___
kancelariamadejczyk.biz
Post autor: obierękk12 »
Myślę że twoje hobby jest całkiem ciekawe, a nie dziwne. Moje hobby jednak należy do tych zwyczajniejszych a mianowicie chodzi mi o sporty. Lubię chodzić do lokalnej siłowni i dawać tam z siebie wszystko. Od kilku lat dla poprawy jakości treningów zamawiam również sterydy ze strony https://esterydy.pl/cennik/ dobrze się spisują.
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe