pomoc drogowa
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
pomoc drogowa
Post autor: Cezaruś89 »
Witam, korzystaliście z pomocy drogowej? Nie mam pojęcia która pomoc drogowa bielsko jest solidna i warto z jej usług korzystać. Szukałem w internecie takiej firmy ale nie natrafiłem na nic ciekawego. Może ktoś z Was orientuje się w tym temacie i da mi namiar na sprawdzoną przez siebie pomoc drogową?
Re: pomoc drogowa
Post autor: weł »
No korzystałam i nie byłam nawet pewna co mam robić. Pierwszy raz samochód zepsuł mi się tak, ze nie mogłam odpalić, a byłam na trasie, w nieznanym mi miejscu. Dobrze, że gps powiedział mi, gdzie dokładnie jestem, a google podpowiedziało mi, do kogo zadzwonić. Skorzystałam z usług firmy Stanisław Stocki https://www.pomocdrogowazgorzelec.com.p ... oc-drogowa ze Zgorzelca, oni nie tylko mnie odholowali, ale także zajęli się naprawą samochodu. Do miejsca docelowego, gdzie miałam konferencję, dojechałam już taksówką. Pomoc drogową szczerze polecam, mają korzystne ceny, są rzetelni.
Re: pomoc drogowa
Post autor: aguś78 »
Jesteś w Bydgoszczy bądź okolicach i potrzebujesz pomocy drogowej? Jeśli tak to na pewno warto, zajrzeć na https://pomocdrogowa.info/pomoc-drogowa-bydgoszcz jestem pewna, że tam znajdziecie firmę odpowiadającą waszym potrzebom w danej sytuacji. Ja również korzystałam już z pomocy jednej z firm udzielających pomocy drogowej.
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe