Meble do kuchni na wymiar
Remontujesz? Budujesz? Szukasz fachowca? To miejsce jest dla Ciebie. Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami z remontów. Z nami zostaniesz złotą rączką!
- Cezaria86
Meble do kuchni na wymiar
Cześć! Wymarzyłam sobie meble kuchenne według własnego pomysłu, bo w żadnym salonie meblowym nie mogę znaleźć nic, co by mi się spodobało. Polecicie mi jakąś firmę wykonującą meble kuchenne na wymiar?
- Mina-96
Re: Meble do kuchni na wymiar
Miałam podobny problem. Przejechałam pół Warszawy i nic. Mogę polecić Ci firmę fcts.pl, bo moim zdaniem mają najlepszą ofertę. Szybko realizują zamówienia, a ich meble są fantastycznie wykonane. Na pewno posłużą Ci na długie lata
Re: Meble do kuchni na wymiar
Post autor: Stanaś »
Nawet mała kuchnia może być nowoczesna i funkcjonalna. Sama w domu posiadam niewielką kuchnie i muszę przyznać, że sama raczej nie poradziłabym sobie z jej urządzeniem tak aby była wygodna. Dobrze jest skorzystać z opcji zaprojektowania mebli na wymiar - projektant będzie w stanie doradzic, jak wycisnąć z tej kuchni wszystko.
Meble kuchenne kupowałam w Leroy Merlin - jestem bardzo zadowolona z pracy jaką wykonali ponieważ mebelki prezentują się bardzo luksusowo i kuchnia poprzez zastosowanie jasnych materiałów wygląda na o wiele większą niż jest w rzeczywistości. No i mieści się w niej wszystko co mi potrzebne do gotowania
Jeśli spędzasz w tym pomieszczeniu dużą ilość czasu warto jest zainwestować w coś porządnego.
W sklepie mają również serie mebli premium. WYbierz się i się dopytaj.
Wybrałam poniższą serie:
qmax unihokej
Meble kuchenne kupowałam w Leroy Merlin - jestem bardzo zadowolona z pracy jaką wykonali ponieważ mebelki prezentują się bardzo luksusowo i kuchnia poprzez zastosowanie jasnych materiałów wygląda na o wiele większą niż jest w rzeczywistości. No i mieści się w niej wszystko co mi potrzebne do gotowania
Jeśli spędzasz w tym pomieszczeniu dużą ilość czasu warto jest zainwestować w coś porządnego.
W sklepie mają również serie mebli premium. WYbierz się i się dopytaj.
Wybrałam poniższą serie:
qmax unihokej
Wróć do „Remont - majsterkowanie - budownictwo”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach