Najlepsza zabawka dla malucha
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Czaplinka
Najlepsza zabawka dla malucha
Szukasz idealnej zabawki dla swojego malucha? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z https://mirapolnext.pl/suchy-basen-soft ... 16442.html. Ta wyjątkowa zabawka (suchy basen) da malcowi mnóstwo frajdy!
- lila
Re: Najlepsza zabawka dla malucha
A może warto wspomóc rozwój maluszka już od najmłodszych lat? Świetnie tutaj sprawdzą się Zabawki Dumel Discovery na Ceneo.pl . Maluszek będzie się świetnie bawił, a przy okazji nauczy się wielu nowych rzeczy. Dzięki temu szybciej nauczy się mówić, słuchać. Takie zabawki są świetną pomocą dla rodziców i myślę, że warto je mieć w domu. A wy macie? Polecacie?
- Bona
Duży wybór ciekawych zabawek znalazłam też ostatnio na stronie https://dudidu.pl/. Oni mają w swojej ofercie różne zabawki wykonane z drewna. Moim zdaniem takie drewniane zabawki to naprawdę strzał w dziesiątkę.
- mała mi
Czaplinka, my się właśnie przymierzamy do kupienia takiego suchego basenu dla naszego brzdąca. Wrzucanie i wyrzucanie piłeczek to dla niego duża frajda, więc na pewno się ucieszy. Już wybraliśmy cały zestaw w sklepie basenyogrodowe.pl Latem można wlać do niego wodę i będzie idealnie na schłodzenie w gorące dni. Myślę, że spokojnie będzie można wystawić go na balkon.
- Celina
Często jest tak, że dzieciaki u nas same wybierają sobie zabawki
Teraz bierzemy udział w konkursie Alpikol http://alpikol-konkurs.pl/ w którym do wygrania są bony do sklepu Smyk, jeśli się uda (niekoniecznie główną nagrodę!) to i tak poszalejemy z zakupami zabawkowymi <3

- Kobietka
Jak dla mnie zdecydowanie zabawka interaktywna dla niemowląt. Takie zabawki są kolorowe, funkcjonalne i rozwijają dziecko pod wieloma względami. Sama często kupowałam dzieciom takie zabawki, także wiem jakie są one świetne. A teraz znajoma na stronie e-kindspalnet.com pokazywała mi różne fajne zabawki tego typu.
- annauja
Generalnie uważam, że takie zabawki dla niemowlaków powinny być dobierane szczególnie uważnie. Nie powinny bowiem dostarczać one maluchowi za dużo bodźców, powinny delikatnie rozwijać ich umiejętności i pomagać im w poznawaniu otaczającego ich świata. Jak nie macie pomysłu na coś konkretnego to polecam sklep Foka Stara, tam na pewno uda się coś wybrać.
- zabawkowa13
Post autor: zabawkowa13 »
Najlepsza to chyba taka, która się podoba dziecku i zapewnia mu najlepszą zabawę. Mój Maciuś pokochał ostatnio zabawki do kąpieli nakręcane i już nie wyobraża sobie kąpieli bez jakiegoś fajnego samochodziku lub rybki! 

Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe