Prywatna opieka dla seniorów
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Tomiła-94
Prywatna opieka dla seniorów
Co sądzicie o prywatnych domach opieki dla osób starszych? Muszę podjąć decyzję o oddaniu do takiej placówki mojej babci. Niestety nie mogę poświęcać jej tyle czasu, ile wymaga, a zatrudnienie opiekunki nie wydaje mi się być dobrym rozwiązaniem. Znalazłam ofertę domu opieki Familia w Łodzi. Może o nim słyszałyście?
- Lucyna
Re: Prywatna opieka dla seniorów
Familia to moim zdaniem najlepsza placówka, gdzie dostępna jest całodobowa opieka nad osobami starszymi w Łodzi. Mam tam kogoś bliskiego, kogo czasami odwiedzam. Myślę, że personel bardzo dba o mieszkańców i zapewnia im wymagany komfort i bezpieczeństwo. Wiem, że to trudna decyzja, ale Familia to miejsce warte wzięcia pod uwagę.
Post autor: KrzysztofŻ »
Prywatną jak i na NFZ opiekę dla seniorów zapewnia "Dom Rodzinny" w Nowym Dworze Mazowieckim. Zapoznajcie się z ich ofertą. Seniorzy mogą tam przebywać w kilkuosobowych pokojach jak i jednoosobowych z prywatną łazienką. Warunki są tam wzorcowe.
- mila87
Warto na pewno zadbać także o komfort i codzienne funkcjonowanie seniorów. To ważny aspekt, który przede wszystkim ma za zadanie pozwolić im czerpać z życia jak najwięcej. Warto zatem stawiać na prawidłowe funkcjonowanie w tym temacie. Dlatego też aparat słuchowy może być rozwiązaniem, które spełni określone wymagania i potrzeby.
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe