wózek dla dziecka
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- madziula
wózek dla dziecka
Witam. Chciałabym zasięgnąć waszej opinii na temat kupna wózka. Chodzi mi o taki wózek Wózki dla dzieci Emmaljunga . Czy któraś z was miała właśnie ten wózek i może się na jego temat wypowiedzieć? Bo nie ukrywam że podoba mi się akurat ten a mój mąż twierdzi,że będzie on nie praktyczny. Chcę mu udowodnić że się myli więc proszę was o opinie
- Kasia
Re: wózek dla dziecka
Całkiem duży wybór wygodnych i dobrej jakości wózków dziecięcych znajdziecie również w sklepie internetowym www.sklep-smile.pl. Mają tam wózki od różnych producentów, miedzy innymi Bebetto, Coletto, Bexa, Graco, Espiro czy też EasyGo. Jestem przekonana, że uda Wam się tam wybrać wózek idealny dla Waszego malucha 

- nerwa
Tak, to świetnie zaopatrzony sklep ale ja swój wózek kupiłam bezpośrednio od x-landera, kupowanie z pierwszej reki ma swoje zalety i między innymi to fakt że dowiesz się dużo na temat wózka na livechacie no i masz najniższą cenę a poza tym możesz też wypróbować go za darmo
- kozi44
ja mam taki świetny wielofunkcyjny wózek. zobacz jego parametry. jest wielofunkcyjny z aluminiowym stelażem i z możliwością montażu fotelika samochodowego. Jest wybór fotelika w różnych kolorach i kombinacjach. Ma pompowane i łożyskowane koła, co jest świetną opcją moim zdanie. Polecam. Bardzo dobra cena
- Rita
Może Cybex Mios od projektanta? Mi się bardzo spodobał ten wózek. Znalazłam go na stronie https://umalucha.pl/produkt/cybex-mios- ... snack-tray . Myślę, że to będzie dobry zakup.
- xixia
Jeżeli poszukujesz spacerówki to euro-cart Flex to świetna spacerówka. Nowoczesny wygląd, solidna konstrukcja i siedzisko szerokie z wysokim oparciem oraz duże koła ze świetną amortyzacją, radzi sobie bardzo dobrze na spacerach.
- tygrysek
jak dla mnie najlepszym wyborem zakup wózka anex e type, świetnie sprawdzają się koła są duże pompowane z dobra amortyzacją , gondola dla dziecka bezpieczna i wygodna,stelaż bardzo solidny, kosz na zakupy jak dla mnie wystarczjący, rączka z eko skóry
- patra
Teraz z zakupem wózka nie ma żadnego problemu bo można je zamawiać online bezpośrednio od producenta. Ja tak zamawiałam swojego x-landera a ten producent daje także możliwość wypróbowania wózka w domu za darmo. Jak się nie spodoba to odsyłasz i możesz zamówić np inny model albo kolor
- buxa
Ja zdecydowałam się na Riko Qubus Gold bo spełnił on moje wymagania, zarówno pod względem wyglądu jaki wyposażenia. Wózek jest solidny, wygodny, łatwo się go obsługuje , prowadzi też bez wysiłku. Posiada stelaż pokryty powłoka galwaniczną oraz wytrzymałe koła z poliuretanu.
- Olkka
Też mam ten model! Świetna jakość w przystępnej cenie. Wózek jest solidny, wygodny i bezpieczny:)JuliaBed pisze: ↑12 maja 2020, 16:35 My z kolei mamy m/type z anexa. Wózek bardzo wygodny, lekko się prowadzi, ma duże zwrotne koła i dobrą amortyzację. Mój maluszek bardzo lubi w nim spacerować;)
- tygrysek
ja z całego setrca polecam spacerówki anex air x, bardzo lekkie, skrętne, przyjemne w prowadzeniu, rozkłąda się do pozycji leżącej, pasy bzpieczeństwa bardzo wygodne dla dziecka, i zajmuję mało miejsca cenowo też super
- nerwa
Sądzę że są okey ale ja zamówiła sobie za darmo na próbę x-landera online do domu. Przymierzyłam się do wózka na spokojnie, dobrze go obejrzałam, lepszej opcji chyba żaden producent nie oferuje a wózeczki są śliczne i solidne
Post autor: Paweł02 »
Niektóre wózki mimo fajnej specyfikacji mają koła inne niż pompowane https://kamar-kola.pl/kola-pneumatyczne ... ane/175ls/. Nie musi to być problem, bo koła pompowane do wózka można niedrogo dokupić od firmy KAMAR. Warto o tym wiedzieć tym bardziej jeśli masz już koła pompowane do wózka - mogą one ulec uszkodzeniu i będzie trzeba je wymienić. Gdybyś potrzebowała innych kół, w ofercie firmy można znaleźć nie tylko koła pompowane do wózka, bo jej oferta jest znacznie szersza, ale równie korzystna dla każdego rodzaju kół 

Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe