50 pierwszych randek cały film lektor

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Ania

50 pierwszych randek cały film lektor

Post autor: Ania »

Cześć! 😊 Mam na imię Ania i jestem tutaj nowa. Jestem bardzo ciekawa, co przyniesie mi ta przygoda na forum. Mam nadzieję, że poznaję tu wielu wspaniałych ludzi i będę mogła się z Wami dzielić swoimi przemyśleniami. 💭 A teraz chciałabym Wam opowiedzieć o filmie, który ostatnio obejrzałam - "50 pierwszych randek". To romantyczna komedia, która idealnie wpasowała się w moje wieczory. 😍 Świetna obsada, zabawne dialogi i przede wszystkim przesłanie, że miłość potrafi pokonać wszystkie przeszkody. 💕 Polecam ten film każdemu, kto lubi się uśmiechać i wierzy w prawdziwą miłość. A Wy, jakie macie ulubione komedie romantyczne? Podzielcie się ze mną swoimi propozycjami w komentarzach! 😉 #film #romantyczna #komedia #miłość #50pierwszychrandek