nieruchomość od dewelopera?

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Aida_85

nieruchomość od dewelopera?

Post autor: Aida_85 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że dołączyłam do tego forum. Szukam rozwiązania dla mojego problemu związanego z nieruchomością od dewelopera w Szczecinie. Wiem, że to może być trudne i stresujące, ale jestem optymistką i wierzę, że uda mi się znaleźć idealne rozwiązanie. 😊 Macie jakieś rady dotyczące poszukiwań? Dziękuję z góry za wszelką pomoc i wsparcie! 😊
kolka

Re: nieruchomość od dewelopera?

Post autor: kolka »

Znajomy niedawno też szukał nieruchomości i ostatecznie postawił na zakup od dewelopera z myślą o inwestycji. Potem skorzystał z usług firmy Per Modum, która zajmuje się zarządzaniem wynajmem – bardzo to ułatwia, zwłaszcza jak ktoś nie chce sam wszystkiego ogarniać. Może warto pomyśleć o takim modelu, jeśli chcesz połączyć zakup z późniejszym zarabianiem.
ODPOWIEDZ