randki sympatia zaloguj

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Janusz

randki sympatia zaloguj

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tutaj nowy. Mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś wyjątkowego. 😉 Jestem otwarty na nowe znajomości i ciekawe rozmowy. Mam wiele pasji, ale najbardziej lubię sport i podróżowanie. Chętnie poznam kogoś, kto podziela moje zainteresowania. Może razem wybierzemy się na wycieczkę lub zagramy w tenisa? 😎 Jestem też bardzo pozytywnie nastawiony do życia i lubię się uśmiechać. 😄 Mam nadzieję, że tutaj spotkam kogoś, kto potrafi mnie rozbawić i zaskoczyć. 😜 Jeśli jesteś ciekawa, poznajmy się lepiej! 😊 Z niecierpliwością czekam na Wasze wiadomości. 💬 Do zobaczenia na forum! 😊 #randkisympatia #zaloguj #nowy #poznamnoweludzi #sport #podróżowanie #pozytywnie #uśmiech #ciekawerozmowy #znajomości #wspólnepasje #zaskoczenie #dobrazabawa #dozobaczenia