Pożyczka na wesele
- oewonga
Re: Pożyczka na wesele
jestem Tomek i pracuję w Wonga. Wesele to ważne wydarzenie i wiadomo, że chce się obdarować bliskich odpowiednim prezentem. Jeśli jesteś naszym nowym klientem, możesz wziąć pierwszą pożyczkę krótkoterminową w kwocie od 200 zł do 1 000 zł i to całkowicie za darmo. Należy ją spłacić w ciągu 30 dni. Wonga oferuje również pożyczki ratalne do 15 000 zł. Okres spłaty pożyczki ratalnej wynosi od 2 do 36 miesięcy. Pamiętaj, że przyznajemy pożyczki pod warunkiem pozytywnej weryfikacji wniosku, który należy złożyć na stronie wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na stronie wonga.com.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga. com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
- meksi23
- martyna7873
Post autor: martyna7873 »
- Katja17
Post autor: ostrecięcie »
Post autor: maciuś »
- ankaa89899
Post autor: ankaa89899 »
Post autor: Grześ »
Post autor: Iartś »
Post autor: oewonga_pożyczki »
dziękuję za zainteresowanie ofertą Wonga. Teraz, biorąc u nas pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłacisz. Jej koszt wynosi 0 zł bez względu, czy jest to Twoja pierwsza, czy któraś z kolei pożyczka w Wonga. Jeśli jednak chcesz rozłożyć spłatę swojego zobowiązania na raty, to w Wonga możesz pożyczyć do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Jeśli jesteś nowym klientem, możesz skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: https://www.wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: Gęś »
Czy jeśli będę miała taką możliwość, to mogę taką pożyczkę wcześniej spłacić?oewonga_pożyczki pisze: ↑28 lut 2021, 21:15 Cześć,
dziękuję za zainteresowanie ofertą Wonga. Teraz, biorąc u nas pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłacisz. Jej koszt wynosi 0 zł bez względu, czy jest to Twoja pierwsza, czy któraś z kolei pożyczka w Wonga. Jeśli jednak chcesz rozłożyć spłatę swojego zobowiązania na raty, to w Wonga możesz pożyczyć do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Jeśli jesteś nowym klientem, możesz skorzystać z naszej promocji pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: https://www.wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: oewonga_pożyczki »
pożyczkę w Wonga możesz spłacić wcześniej, wtedy kwota spłaty zostanie pomniejszona odpowiednio do okresu korzystania z pożyczki. Kwotę spłaty sprawdzisz w zakładce „Moje Konto” na stronie wonga.com
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub skorzystania z chatu na https://www.wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
sylwia najsztub hodowla
Post autor: eaś »
- anuta439
Nie jest to najlepszy pomysł, aby brać pożyczkę na wrzutkę do koperty - daj tyle, na ile Cię stać! W końcu nie tylko o pieniądze chodzi.Celina pisze: ↑21 sie 2020, 10:11 Czy ktoś z Was brał w ostatnim czasie pożyczkę na wesele? Trochę odłożyłam, ale chciałabym jeszcze dołożyć trochę do koperty. Gdzie warto pożyczyć?
Post autor: Łukasz »
Post autor: martyn92a »
Wróć do „Ślub - organizacja wesela - problemy i rady”
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch