Witam! Poszukuję ciemnych żaluzji do sypialni. Zależy mi na tym, żeby były nowoczesne i jednocześnie eleganckie. Koleżanka poleciła mi sklep z żaluzjami, karniszami i innymi elementami do okien, nazywa się Karnix - czy znacie ten sklep?
Jaki rodzaj żaluzji polecilibyście do domku?
Jakie żaluzje polecacie?
Wszystko o urządzaniu i projektowaniu domów i mieszkań. To temat, w którym opowiadamy o sklepach, architektach i ciekawych rozwiązaniach wnętrzarskich.
- Dacjusz1989
Re: Jakie żaluzje polecacie?
Post autor: Dacjusz1989 »
W swojej sypialni mam akurat rolety. Mieszkam w mieście, więc rolety lepiej zaciemniają mieszkanie – szczególnie przed światłem latarni.
- elzbieta
Sprawdźcie sobie tutaj https://grako.pl/kat/do-domu/zaluzje-drewniane/ żaluzje drewniane. Można do nich zamontować silnik elektryczny, dzięki czemu będą się automatyczne opuszczać i podnosić. Jest to bardzo praktyczne. Myślę, że warto postawić na jakość i praktyczne rozwiązania. Poza tym takie żaluzje muszą idealnie pasować do danego wnętrza.
- mała mi
Drewniane pięknie się prezentują. Miałam okazję zobaczyć je na żywo u moich znajomych. Też chciałam takie mieć, ale jak zobaczyłam cenę, to zrezygnowałam. Na szczęście mężowi udało się znaleźć żaluzje drewnopodobne w http://rolostyl.pl/oferta/%C5%BCaluzje- ... ozna%C5%84. Cena niższa, a wyglądem w ogóle się nie różnią od drewnianych. Mamy je już zamontowane i jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego.
- mila87
Najlepsze żaluzje fasadowe Poznań? Zajrzyj koniecznie na stronę http://rolostyl.pl/realizacje/%C5%BCalu ... ozna%C5%84 gdzie znajdziesz świetne rozwiązania w tym także opcje bardzo nowoczesne, dopasowane do wielu potrzeb oraz oczekiwań. U nich możesz także spodziewać się największej jakości i świetnych rozwiązań technicznych.
Post autor: Iśka »
Szukając przede wszystkim dobrze wykonanych, stylowych i jednocześnie funkcjonalnych dekoracji okiennych to zwróćcie uwagę na markę Karnix https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870.html wybór świetny, obsługa miła i kompetentna. Dlatego też zdecydowaliśmy się postawić na Żaluzje Drewniane 25mm - Pudding i przyznam, że pasują nam idealnie 

Post autor: Tadżyk »
To prawda sam wybór dobrych żaluzji drewnianych wcale nie jest łatwy i moim zdaniem każdy z nas powinien przed zakupem co nieco na ich temat wiedzieć. Myślę, że na pewno więcej informacji zyskamy jak będziemy czytali o nich na różnych blogach i ja właśnie w taki sposób się o żaluzjach dowiaduję.
bramy wjazdowe białystok
bramy wjazdowe białystok
Post autor: Sparkly »
Ja osobiście polecam żaluzje drewniane. Bardzo mi się podobają takie rozwiązania - kojarzą mi się zarówno z nowoczesnością, jak i tradycyjnym wystrojem wnętrz. Drewno jest bardzo uniwersalnym materiałem, dzięki czemu pasuje do wielu pomieszczeń i stylów. Sama widzę je albo w salonie, albo w pokojach lub nawet kuchni. Tylko wtedy trzeba pamiętać, żeby nie były bezpośrednio przy źródle ciepła i pary wodnej. Dodatkowo, żaluzje drewniane na wymiar występują w tak wielu kolorach, że bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie. Wyjątkowo podobają mi się rozwiązania na stronie firmy Screensun.pl - mają szeroki wybór i możliwość dopasowania wszystkich parametrów do swoich potrzeb. Możesz samodzielnie wymierzyć okna i zlecić wykonanie żaluzji fachowcom. To znacznie skraca czas związany z całym montażem osłon. Gdybym obecnie wymieniała swoje rolety, to na 100% postawiłabym na żaluzje drewniane na wymiar.
Post autor: nutella »
A może ktoś z was chciałby jednak pójść w kierunku rolet zewnętrznych??? Nie wiem, ale mnie ta opcja wydaje się być bardziej praktyczniejszą. Jakby co tutaj https://oknario.pl/rolety-zewnetrzne możecie zapoznać się z atrakcyjną ofertą na takie rolety...
Wróć do „Urządzanie wnętrz - dekoracje, tekstylia, ozdoby”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe