Gdzie zapisać dziecko do liceum w Łodzi?
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Boleslawa85
Gdzie zapisać dziecko do liceum w Łodzi?
Post autor: Boleslawa85 »
pytanie jak w temacie, gdzie według Was warto zapisać dziecko do LO w Łodzi. Może do szkoły europejskiej? Co myślicie?
- alina
Re: Gdzie zapisać dziecko do liceum w Łodzi?
Według mnie https://szkolaeuropejska.pl/prywatne-liceum-lodz/ to świetne miejsce. Dziecko uczy się tam kreatywności, a kadra ma zrozumienie dla indywidualnych pasji każdego ucznia. Moja córka tam chodziła i dzisiaj świetnie radzi sobie w życiu.
- Marianna97
Post autor: Marianna97 »
Osobiście chwalę sobie https://szkolaeuropejska.pl za to, że nauczają w dwóch językach. Dzięki temu młodzież osłuchuje się z angielskim, a potem jeszcze łatwiej jest jej płynnie mówić.
- Kornelia_73
Post autor: Kornelia_73 »
Mój syn chodził do https://szkolaeuropejska.pl od podstawówki aż do końca liceum. Teraz jest bardzo wykształconym, mądrym młodym człowiekiem i świetnie odnajduje się na rynku zawodowym. Według mnie odpowiednio przygotowała go do tego szkoła.
- xixia
moja córka dopiero za rok będzie kończyć podstawówkę, ale liceum mamy już w zasadzie wybrane. Zamierzamy kontynuować edukację w Te Vizji w Warszawie. Szkoła przez tych kilka lat dała się poznać z bardzo dobrej strony-wysoki poziom, zgrane i kameralne klasy, super nauczyciele.
- destelo
Teraz to i tak bez różnicy bo jak poczytacie sobie na stronie https://www.nowaera.pl/oferta-edukacyjna/reforma/szkola-ponadpodstawowa/reforma-oswiatowa o tym co obejmuje reforma po likwidacji gimnazjum to nie mam pojęcia czy lepiej się śmiać czy płakać. Zlikwidowali gimnazjum i teraz w liceach i technikach nie ma miejsca dla wszystkich uczniów bo poszły tam 2 roczniki na raz. Jednym słowem tragedia i mam nadzieję, że to będzie jakoś odkręcone...
uchwyty ścienne
uchwyty ścienne
- lady30
Mojej sąsiadki dzieci mimo, że zdolne nie mogły pójść do liceum. Wybrały zawód i zaraz po szkole musieli iść do pracy. Bardzo mi szkoda takich osób Fundacja EFC dlatego tak mnie cieszy, że istnieje i wspiera takie osoby, robią wszystko by młodzież w całym kraju miała równy dostęp do edukacji. Z ich programów korzysta naprawdę dużo osób. Również ambitnych i pomocnych nauczycieli dopingują i udzielają wsparcie.
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe