Polecicie dobry gabinet medycyny estetycznej w Krakowie?
Mam spory problem ze zmarszczkami na twarzy i zastanawiam jak sobie z tym poradzic.
Gabinet medycyny estetycznej w Krakowie
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
- Agnieszka
Re: Gabinet medycyny estetycznej w Krakowie
Polecam Cliniqmed:
https://cliniqmed.pl/
Obecnie najlepsza klinika medycyny estetycznej w Krakowie. Wybrałam się tam pod wpływem dobrych opinii i sama również taką wystawiam. Zdecydowanie polecam, efekty zabiegów przerosły moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm, dokładność. Przykładają bardzo dużą role do tego aby klient wyszedł zadowolony.
Nie jest również tak drogo.
https://cliniqmed.pl/
Obecnie najlepsza klinika medycyny estetycznej w Krakowie. Wybrałam się tam pod wpływem dobrych opinii i sama również taką wystawiam. Zdecydowanie polecam, efekty zabiegów przerosły moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm, dokładność. Przykładają bardzo dużą role do tego aby klient wyszedł zadowolony.
Nie jest również tak drogo.
- lemina
Jeśli chodzi o zabiegi z medycyny estetycznej to ja chciałabym skorzystać z dobrodziejstw kwasu hialuronowego. Na tej stronie https://topmedsulechow.pl/jak-dziala-kw ... -stosowac/ znalazłam wiele ważnych i przydatnych wiadomości na ten temat. Bardzo się cieszę, że teraz takie zabiegi są dostępne dla wszystkich. Czasami coś niewielkiego potrafi znacznie poprawić nasz wygląd. To jest dla wielu pań najważniejsze.
- Ledji56
Do tej pory nie miałem okazji korzystać z takich rozwiązań. Może w końcu się zdecyduję.
To takie smutne, wszystko takie smutne; przeżywamy nasze życie jak idioci; a potem umieramy.
- lajla
w Krakowie?wedlug mnie najbardziej godny polecenia gabinet to Dermed bylam kila razy i za kazdym razem wychodzilam zadowolona, maja swietnych, wysokowykwalifikowanych specjalistow, potrafia doradzic , podpowiedziec jaki zabieg dobrac naprawde fajnie
- mikimaki
w krakowie akurat nie mialam okazji z niczego korzystac - osobiscie jechalam do Lodzi do doktor Zukowskiej - u niej wlasnie usuwalam blizne po wypadku. Swietna specjalistka i do tego bardzo ciepla osoba
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe