Drukarka do domu
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
- terenia
Re: Drukarka do domu
Może L3156 od epsona, teraz można ją kupić na cashbacku. Drukarka jest bardzo ładna, jest dostępna w białym kolorze, co nie jest standardem, koszty wydruku niskie, przynajmniej według mnie i w porównaniu do mojego wcześniejszego sprzętu, który użytkowałam. Działa bez zarzutów, elegancko, bezawaryjnie, w sumie trudno się do czegokolwiek przyczepić.
- zenka
Leus za tyle kasy to kupisz już naprawdę porządny sprzęt. Ale fakt, warto szukać i czekać na promocje. Cashback za drukarkę? Ciekawa opcja Tanie drukowanie to jest najważniejsze moim zdaniem, no i sprzęt musi być dobrej jakości, inaczej trzeba będzie kupić nowy sprzęt za kilka lat, a przecież nie o to chodzi.
- Kobietka
Aktualnie drukarki nie są już takie drogie. Gorzej bywa z tuszami, które są mało wydajne lub drogie. Na szczęście w sieci można znaleźć masę ofert i w ten sposób można dotrzeć do firmy typu sklep.viptoner.pl , gdzie faktycznie można kupić dobre tusze do drukarek epson i innych mark w doskonałej cenie. Także warto mieć namiar do takiej firmy.
- iwika
Jeśli zależy nam na jakości druku, to trzeba wybrać najlepsze rozwiązania. Obecnie ogromne możliwości daje druk 3D. Sprawdzają się także w użytku domowym. Ja swoją drukarkę 3d kupiłam na http://aemca.pl/, bo tylko tam znalazłam taką, jaką chciałam. Ceny też mają przystępne, więc na pewno znajdziecie sobie coś odpowiedniego. Wiedzą co sprzedają więc zawsze można się z nimi skonsultować w temacie.
- Burbula
Dość dawno kupowałam swoją, więc trudno mi doradzić. Nawet nie orientuję się, w jakich cenach teraz bywają. Natomiast jeśli chodzi o tusz hp 301 , to wiem, że oryginalny nie jest wcale tani. Nawet postanowiłam przerzucić się na zamienniki, bo tyle mam do drukowanie, że stracę na tusze wszystkie pieniądze. Już dawno mogłam pomyśleć o tych tańszych wersjach, ale jakoś nie przyszło mi to wcześniej do głowy.
- lemina
Jeśli o tusze do drukarki chodzi to ja potrzebuję tusze do drukarek canon. Mam drukarkę tej firmy od paru lat i osobiście jestem z niej bardzo zadowolona. Jak dla mnie sprzęt póki co bezawaryjny. Muszę nadmienić, że korzystam z niej niemalże codziennie więc nie oszczędzam jej w eksploatowaniu. Tusze od jakiegoś już czasu zamawiam w jednym miejscu, na sklep.invmedia.pl .
- madziula
Ja jak wybierałam drukarkę do domu to kierowałam się przede wszystkim ceną tonerów. Bo dla mnie to bardzo ważne aby tonery nie były aż tak drogie no i łatwo dostępne. Dlatego też zdecydowałam się na drukarkę marki Canon. A tonery do niej zaczęłam zamawiać stąd https://www.drukuj24.pl/kategoria/canon-1.html bo czytałam, że to jeden z lepiej zaopatrzonych sklepów w tonery i to nie tylko oryginalne
- lady30
Ja niestety przed zakupem totalnie nie zwróciłam uwagę na to jakie są ceny tuszy, tonerów i potem przeżyłam szok jak musiałam kupić na wymianę. Raz wzięłam oryginalny ale teraz już nie wydaje mi się aby mnie było na to stać. Szukam dlatego zamienników, tak trafiłam na ofertę sklepu https://print24.com.pl/ i widzę, że mają taki tusz jakiego potrzebuję. A do tego przy zakupie takiego tuszu mają darmową dostawę.
Post autor: mariiika »
Bardzo dobrym wyborem są jednak kserokopiarki canon, które można kupić w https://merkator.pl/ . Ogólnie wyróżnia je wysoka jakość wykonania, bardzo sprawnie działają, a do tego zawsze też można liczyć na fachowe doradztwo obsługi
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe