Ceny leków

Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Adengo

Ceny leków

Post autor: Adengo »

Potrzebuję kupić kilka leków i zależy mi na jak najniższej cenie. Widziałam że DOZ ma całkiem przyzwoite ceny. Czy to tylko moje wrażenie czy rzeczywiście to najtańsza apteka?
Inna

Re: Ceny leków

Post autor: Inna »

Ja też uważam, że DOZ ma najlepsze ceny obecnie, a często porównuję różne apteki. Póki co trzymam się DOZ, a co będzie to zobaczymy. Na razie zdecydowanie polecam.
boguś505

Post autor: boguś505 »

Korzystanie z polskich aptek online w UK to świetna opcja dla osób, które szukają polskich leków i suplementów, które nie zawsze są dostępne w brytyjskich aptekach. Z mojego doświadczenia, zakupy są łatwe, a dostawa szybka, ale warto pamiętać o kilku rzeczach. Po pierwsze, sprawdźcie, czy apteka jest zaufana. Ja polecam aptekaonline.co.uk, wielokrotnie korzystałem.
magnolka

Post autor: magnolka »

też kupuję w DOZ, świetna apteka, maja duży wybór produktów, miłą obslugę i ceny są bardzo przystępne dla kieszeni, dlatego jestem stałą klientką, poleciłam też znajomym
Vivien

Post autor: Vivien »

Oj tu się zgodzę, faktycznie, doz ma najniższe ceny leków, ale prawda jest taka, że nie tylko te ceny są ważne. To, jakie jest podejście i fachowa obsługa personelu, też ma znaczenie.
ODPOWIEDZ