Drukarka do paznokci O2Nails

Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Mimika98

Drukarka do paznokci O2Nails

Post autor: Mimika98 »

Hej dziewczyny! Rozważam drukarkę O2Nails do mojego salonu <3 Widziałam, że teraz są już dostępne oficjalnie w Polsce. Dajcie znać jeśli testowałyście jak z obsługą, efektami i serwisem? Chciałabym podjąć przemyślaną decyzję, zanim podejmę ostateczną decyzję :D
Firka

Re: Drukarka do paznokci O2Nails

Post autor: Firka »

mam O2Nails z polskiej dystrybucji i naprawdę polecam! Obsługa intuicyjna, wszystko przez Wifi i aplikację wzory dopiera automatycznie. Efekty robia wrażenie, klientki są zachwycone. A serwis? Szybki kontakt i pomoc, więc bez stresu 8-)
Amma

Post autor: Amma »

W przypadku tych urządzeń trzeba przyznać, że obsługa jest szybka i naprawdę intuicyjna. Nadruki są świetne, a klientki chwalą jakość. Wsparcie serwisowe już w Polsce to naprawdę duży plus!
Lisek31

Post autor: Lisek31 »

Używam od niedawna zaskoczyła mnie latwosc obslugi. Wszystko działa płynnie,a efekty nadrukow naprawde mega wychodzą. Polecam sprawdzic, a jak macie mozliwość to umowic sie na prezentację aby ocenic na własne oczy i wtedy podjac decyzje :)
Keya

Post autor: Keya »

Drukarka to mega ułatwienie w pracy! Jakość nadruków super, a wsparcie techniczne w Polsce daje poczucie bezpieczeństwa bo juz w razie serwisów wiadomo od razu do kogo sie zgłaszać. Na pewno warto rozważyć <3
ODPOWIEDZ