jak dbać o farbowane włosy?

Opowiadamy o problemach ze zdrowiem, podpowiadamy jak sobie poradzić, gdzie szukać pomocy. To idealne miejsce na rozmowę o urodzie, pielęgnacji, sporcie i aktywności rekreacyjnej.
Awatar użytkownika
polianna1975

jak dbać o farbowane włosy?

Post autor: polianna1975 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam porady od osób, które mają doświadczenie w dbaniu o farbowane włosy. Ostatnio zdecydowałam się na zmianę koloru i teraz chcę zadbać o moją nową fryzurę jak najlepiej. Wiem, że kosmetyki do włosów farbowanych są niezbędne, ale nie wiem jeszcze, które są najlepsze. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone produkty? Chętnie wysłucham Waszych rad i doświadczeń. 😊 Zależy mi na tym, aby moje włosy były zdrowe i piękne, dlatego liczę na Waszą pomoc. Może macie też jakieś domowe sposoby na pielęgnację farbowanych włosów? Podzielcie się nimi ze mną! :P
cuddy

Re: jak dbać o farbowane włosy?

Post autor: cuddy »

Kochana już się dzielę swoimi doświadczeniami. Też zniszczyłam sobie włosy. Przestawiłam się na naturalną pielęgnację z Orientany. Fajnie mi się to sprawdziło. A teraz używam ich najnowszej serii Trycho Liczi. Widziałaś ją? Jest super, największe nadzieje jednak wiąże z wcierką do włosów, ale tu trzeba dłużej poczekać na efekty
ODPOWIEDZ