Jakie najlepiej wybrać regały cukiernicze?
Tutaj https://www.gastroprodukt.pl/pl/c/Regal ... nicze/2757 widziałam coś takiego.
Myślicie, że warto szukać takich, które są używane, ale w dobrym stanie, czy może lepiej wybrać nowe?
Wiadomo, że na starcie nie ma się za dużo kasy na inwestycje.
Co radzicie?
Regały cukiernicze - jakie?
Poruszamy tu tematy związane z marketingiem i biznesem online i offline. Podpowiadamy jak poradzić sobie z trudnościami, dzielimy się opiniami dotyczącymi marek, produktów i usług.
- lomenka
Re: Regały cukiernicze - jakie?
Jeżeli półki są w dobrym stanie to dlaczego ich nie wykorzystać. Ja jednak zdecydowałam się na nowe. Nie tak dawno szukałam półek do mojego sklepu w tym półek na słodycze. Oczywiście dostępność i możliwość wyboru sklepowych seryjnych półek jest dość duża z tym, że ceny potrafią przyprawić o zawrót głowy. Podpytując znajomych z branży i przeszukując internet natrafiłam na firmę Berkano Expo i ich materiały POS. Spodobały mi się. Zamówiłam u nich taką kompleksową zabudowę regałów (jeden z nich wygląda tak https://www.berkano.pl/portfolio/zabudo ... ie-nescafe) Półki są starannie i solidnie wykonane, a też ich cena jest konkurencyjna do cen półek seryjnych. Naprawdę nic nie mam tej produkcji do zarzucenia i mogę firmę polecić każdemu kto poszukuje wykonawców takich zabudowań.
- Kasia
Re: Regały cukiernicze - jakie?
A może komuś z Was byłyby potrzebne regały paletowe na magazyn? Jeśli tak, to polecam zapoznać się z ofertą na stronie internetowej dlamagazynu.pl/regaly-paletowe/. Ogólnie firma DlaMagazynu cieszy się sporym uznaniem, więc na pewno i Wy będziecie zadowoleni ze współpracy
Wróć do „Biznes - marketing - opinie - pomysły i inspiracje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe