Telefon w firmie - VOIP?
Poruszamy tu tematy związane z marketingiem i biznesem online i offline. Podpowiadamy jak poradzić sobie z trudnościami, dzielimy się opiniami dotyczącymi marek, produktów i usług.
- lady30
Re: Telefon w firmie - VOIP?
Oczywiście że tak. To mit, że połączenia internetowe są gorszej jakości. Jakość rozmów jest naprawdę ok, a jeszcze biorąc pod uwagę ceny to naprawdę warto. Razem z centrala voip https://focustelecom.pl/centrala-voip/ połączenie idealne dla firm. Mnóstwo korzyści, jeśli jeszcze nie macie to szczerze polecam. To rozwiązanie znacznie wam ułatwi kontakt z klientami, znacznie zwiększy się liczba obsługiwanych klientów w jednym czasie. I oni to szybko zauważa i na pewno docenią. Poza tym usługa umożliwia ustawianie zapowiedzi głosowych, kolejkowanie połączeń. Więcej można się dowiedzieć na stronie dostawcy, w razie wątpliwości dopytać jeszcze. Na pewno doradzą, pomogą.
- Lena
Telefonia tego typu pozwala na spore oszczędności, więc moim zdaniem zdecydowanie warto na coś takiego postawić. Jeśli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się świadczeniem tego typu usług to polecam SuperVoIP, bo mają bardzo atrakcyjną ofertę.
- wiktorwektor
Post autor: wiktorwektor »
Dostawca Koba to najlepsza opcja jeśli wybieramy telefon w Siemiatyczach , to miasto niedaleko Białegostoku znajduje się w zasięgu działania usługi tego dostawcy. Każdy przedsiębiorca wie jak ważny jest telefon i inne usługi komunikacyjne, tutaj dostaje się komplet w jednym pakiecie. Sam telefon jest bardzo korzystny cenowo, również jeśli chodzi o wykonywane połączenia.
- patra
Słyszałam coś o nam ale nam jest potrzebna telefonia dla firm , chcemy taką kompleksową usługę głosową, ale najważniejsze dla naszej formy są bezpośrednie podłączenia w technologii VoIP. Przydatna jest też możliwość skorzystania z dodatkowych usług, między innymi nagrywanie rozmów, menu głosowe
- ragatara
Jeśli interesują was pułapki basowe, to uda wam się je kupić w sklepie https://bluetone.pl/bass-trapy/ my posiadamy je w firmie i są naprawdę super. Nie wiem jak do tej pory bez bass trap dawaliśmy radę, przy różnych dźwiękach jest różnica, co według mnie jest super.
Post autor: Kaśka024 »
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić -centralka voip to super rozwiązanie dla firm. Można dzięki niej zaoszczędzić i potem zorganizować dla pracowników jakieś szkolenie za te pieniądze. No i w ogóle po wdrożeniu u nas praca idzie jakoś szybciej. Myślę, że każda firma (nieważne czy mała, czy duża) powinna się w taką centralę wyposażyć.
Wróć do „Biznes - marketing - opinie - pomysły i inspiracje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe