Jaką szkołę jazdy wybrać?
Dokąd wybrać się na studia? Jakie kierunki wybrać? Czy warto inwestować w edukację po studiach? Jakie kursy i szkolenia wybrać? To temat poświęcony edukacji i rozwojowi osobistemu. Zapraszamy coachów do udziału w dyskusji.
- Kasia_T
Jaką szkołę jazdy wybrać?
Cześć! Jaką szkołę jazdy polecacie? Zastanawiam się czy warto zdecydować się na Auto Szkołę Omega. Słyszałam dużo dobrego na jej temat. Znajomi mówili, że instruktorzy mają bardzo profesjonalne podejście i chętnie opowiadają o najważniejszych pułapkach na egzaminach. Może ktoś z Was chodził tam na kurs? Jak oceniacie tą szkołę jazdy?
- cina_67
Re: Jaką szkołę jazdy wybrać?
Uczęszczałam na kurs prawa jazdy do auto szkoły Omega i jestem bardzo zadowolona. Udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy już za drugim razem, więc myślę, że instruktorzy są bardzo dobrzy w swoim fachu.
- Wiesław-97
Post autor: Wiesław-97 »
Chodziłem tam na kurs i udało mi się zdać praktycznie od razu. Instruktorzy to bardzo profesjonalne osoby – cierpliwe, zaangażowane i empatyczne. Naprawdę polecam auto szkołę Omega!
- karli
Dokładnie! Szkoła jazdy jest ważna! Ja już mam na szczęście to wszystko za sobą, nawet prawko już odebrałam i teraz szukam dla siebie auta, wcale nie powiem żeby trudno było zdać, myślę że trafiam na dobrą szkołę i dobrego instruktora w Szkoła jazdy częstochowa, każdemu życzę żeby tak łatwo poszło zdobywanie prawka! 

- kolonel
Za namową znajomej zdecydowałam się na skorzystanie z usług Szkoły Nauki Jazdy www.sokol-szczecin.pl . To właśnie tam otrzymałam należyte wykształcenie, z kolei kursy były przeprowadzane z bardzo doświadczonym instruktorem. Teraz śmiganie furą to moje hobby!
- mila87
Najważniejsze jest aby szkoła ta pozwoliła Ci zdobyć konkretne umiejętności, które umożliwią swobodną jazdę i przede wszystkim zdanie egzaminu. Prawo jazdy kategoria B Kraków tylko w http://www.oskcodex.pl/index.php/oferta ... ategoria-b gdzie masz pewność zdania testu i zaliczenia egzaminu. Świetni instruktorzy, pewni siebie i otwarci pomogą Ci rozwijać umiejętności jako kierowca.
Post autor: sąsiad »
W Zabrzu jest bardzo fajna szkoła nauki jazdy Motorat https://motorat.pl/nauka-jazdy-samochodem. Oprócz super pozytywnych instruktorów wyróżnia ich to, że są również szkołą ratownictwa drogowego. Każdy kursant obowiązkowo przechodzi poszerzone szkolenie z zakresu pierwszej pomocy przedmedycznej. Moim zdaniem takie szkolenie powinno być obowiązkowe w każdej szkole.
dobra owsianka
dobra owsianka
- eragon
Ja chodziłem na kurs do Motostart na Racławickiej w Warszawie, też bardzo sobie chwalę tą szkołę jazdy a trafiłem tam też z polecenia znajomych bo mówili że akurat oni mają wysoką zdawalność
Post autor: Różnik »
Trzeba poczytać trochę opinii o szkołach w okolicy. Ja polecam OSK Progress państwa Przybylskich w Częstochowie https://www.oskprogress.pl. Właściciele stawiają na jakość, a nie na wyciąganie kasy. Instruktorzy to fajni ludzie, z dużą wiedzą i pozytywnym podejściem do kursantów. Plac manewrowy jak na egzaminie, wszystko zgodne ze standardami. A do tego można zapisać się na kurs wieczorowy lub weekendowy. Tę szkołę można wybrać, jak chce się szybko zdać.
- lady30
W Częstochowie to tylko i wyłącznie ta szkoła https://prawojazdyprogress.pl/ . Cała moja klasa z liceum zdawała w jednym czasie, chyba to nie był zbieg okoliczności, że Ci co mieliśmy kurs w tej szkole zdaliśmy bez najmniejszego problemu? A z resztą było już różnie. I chyba jeszcze ceny mają najlepsze, szczególnie jak się uda załapać na promocję. Fajnie, że mają też możliwość przeprowadzenia kursu w trybie ekspresowym. Mają genialnych instruktorów, sprawdzone auta. Elastyczne godziny pracy.
Post autor: błąkamsię »
Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha w Warszawie, to szkoła naprawdę godna uwagi. Znajdziemy tam nauczycieli z prawdziwego zdarzenia. Szkoła stawia na naukę z elementami dwujęzycznymi co bardzo pomaga w przyszłości z nauką języków. Zdecydowanie polecam, każdemu rodzicowi oraz uczniowi.
Post autor: mębirn »
Jeżeli jesteście osobami niesłyszącymi lub niedosłyszącymi to polecam wam zgłosić się do http://instytut-gluchoniemych.waw.pl/prawo-jazdy/ w Warszawie. Instytut dla głuchoniemych organizuje kursy prawa jazdy dla osób mających problemy ze słuchem. Mi bardzo pomogli w zdobyciu prawa jazdy.
- Sajbin
Najlepiej sprawdzoną. Jeśli w Warszawie to moja znajoma ostatnio robiła kurs w Motostart na Mokotowie. Świetna szkołą, elastyczne godziny jeśli chodzi o jazdy. Zawsze sie dostosuja. Instruktor z którym jeździła wszystko bardzo dobrze jej za każdym razem tłumaczył . Efektem był zdany egzamin za pierwszym razem.Więc taki wynik mówi sam za siebie.
- ariadna
Super nauka jazdy to Ośrodek Szkolenia Kierowców OSK BORAWSKI w Łomży. Namiary: http://osk-borawski.pl/ Ja właśnie dzięki nim nie tylko zdałam egzamin za drugim podejściem, ale też pokochałam jazdę i wszyscy mi mówią, że jestem naprawdę dobrym kierowcą.
Post autor: mała2 »
Przyznam, że bardzo się stresowałam kursem i egzaminem. Udało mi się trafić na świetną szkołę jazdy Oskcodex http://www.oskcodex.pl/index.php/oferta ... ki-widlowe. Robiłam u nich kurs na wózki widłowe kraków. Atmosfera świetna. Obyło się bez krzyków i nieprzyjemnych sytuacji. Różnych rzeczy nasłuchałam się od koleżanek. Jak widać trzeba dobrze wybrać szkołę.
Post autor: Ażur »
Najlepiej sprawdzić rankingi szkół w swojej okolicy i wybrać taką, która ma wysoką zdawalność. Ja postawiłem na Autodrive w Poznaniu https://autodrive.com.pl/home/, bo widziałem, że dużo osób po ich kursach zdaje za pierwszym razem. Jakbym miał określić ich jednym słowem, to powiedziałbym profesjonalizm. Instruktor nigdy się nie spóźnił, był miły i miał duże doświadczenie. Potrafił doskonale wszystko wyjaśnić. Jeździłem dużo po trasach egzaminacyjnych, ale to plus ich placu manewrowego niedaleko WORDu. Ogólnie super szkoła.
- wiktorwektor
Post autor: wiktorwektor »
Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha w Warszawie, ja również słyszałem o tej szkole tylko pozytywy. Jeśli zależy nam nauce języków to polecam, język wykorzystywany jest tam na co dzień a to bardzo pomaga w jego nauce. Dużo słyszałem również o nauczycielach, to osoby którym po prostu się chce a to procentuje szybciej niż nam się wydaje, dzieci to widzą i też sprawia że czują się zmotywowane.błąkamsię pisze: ↑11 lis 2020, 10:48 Niepubliczna Szkoła Podstawowa nr 49 przy ul. Bacha w Warszawie, to szkoła naprawdę godna uwagi. Znajdziemy tam nauczycieli z prawdziwego zdarzenia. Szkoła stawia na naukę z elementami dwujęzycznymi co bardzo pomaga w przyszłości z nauką języków. Zdecydowanie polecam, każdemu rodzicowi oraz uczniowi.
Wróć do „Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe