Język angielski - dodatkowe zajęcia?
- Tarlik
Język angielski - dodatkowe zajęcia?
Albo może wysyłaliście nastolatka na jakies kursy tak, żeby jednak nauka była wsparta czymś więcej niż tylko szkołą?
Najchętniej zdam się na jakieś wskazówki dla miasta Bielsko Biała?
Tu https://www.ih.com.pl/bielsko-biala/ widzę ciekawe szkolenia językowe i właśnie nawet myślę nad tym, żeby syna posłać,
ale przyznaję że chętnie byśmy wykorzystali najpierw jakies opinie, porady, coś.
Żeby najpierw przemyśleć i znaleźć rekomendacje, zanim kupimy mu kurs
Re: Język angielski - dodatkowe zajęcia?
Post autor: Majka2312 »
Post autor: WaleriaĄ »
Post autor: Baśka »
Post autor: Śnieżka »
Post autor: mózykantka »
Post autor: Krzyś »
W życiu różnie bywa i nie da się wszystkiego przewidzieć. Rozpoczynając własną działalnośc każdy uważa, że jego spółka odniesie sukces i nigdy nie popadnie w długi i nie jego będzie dotyczyła odpowiedzialność z artykułu 299 k.s.h. www.ltdbroker.pl Gdyby jednak szczęście się odwróciło to LTDBroker zajmuje się skupem zadłużonych spółek i dysponuje specjalistami od postępowania upadłościowego, od procesów likwidacyjnych spółek, od wypełniania wniosków o upadłość www.ltdbroker.pl Przejęcie zadłużonej spółki www.ltdbroker.pl tylko z pomocą LTDBroker gdzie profesjonaliści zajmą się stroną prawną. LTDBroker skutecznie chorni majątek osobisty członków zarządu przed wierzycielami skup spółek akcyjnych www.ltdbroker.pl Skup zadłużonych spółek www.ltdbroker.pl
Post autor: Małgoś »
Post autor: Ulał »
- mila87
Post autor: rótka »
Post autor: zuzuś »
Post autor: oleńka »

Post autor: motyłek »

Post autor: myńka »

Post autor: walickaŚ »
Post autor: Michał44 »
Dokładnie, im lepszy kurs tym łatwiej będzie nam sie nauczyć języka. Dlatego też warto szukać czegoś konkretnego.mila87 pisze: ↑21 cze 2021, 14:21 Nauka języka angielskiego, może być naprawdę fajna, trzeba tylko trafić na dobry kurs! Przede wszystkim liczy się tutaj kwestia dopracowania wszystkich możliwości i jak najlepszej organizacji pracy. (...)
_____
angielski Zielona Góra
Post autor: Bartek Młotek »
Post autor: sebuś33 »
Post autor: miraś »
profile aluminiowe
Post autor: julkaa »
Post autor: Mączka »
Re: Jaki dodatek do wnętrza
Post autor: miśka21 »
Niestety w Bielsku nie ma fajnych miejscTarlik pisze: ↑07 wrz 2020, 14:34 Czy jeśli chodzi o język angielski to poza szkołą dla dziecka, wybieracie też jakieś dodatkowe zajęcia?
Albo może wysyłaliście nastolatka na jakies kursy tak, żeby jednak nauka była wsparta czymś więcej niż tylko szkołą?
Najchętniej zdam się na jakieś wskazówki dla miasta Bielsko Biała?
Tu https://www.ih.com.pl/bielsko-biala/ widzę ciekawe szkolenia językowe i właśnie nawet myślę nad tym, żeby syna posłać,
ale przyznaję że chętnie byśmy wykorzystali najpierw jakies opinie, porady, coś.
Żeby najpierw przemyśleć i znaleźć rekomendacje, zanim kupimy mu kurs

-
aborcja Czechy - Nasza klinika ginekologiczna działa już od 2008 roku. Dzięki współpracy z klinikami w Austrii udało nam się osiągnąć wysoki poziom oferowanych usług. Usuwanie ciąży w klinice w Czechach jest legalne, bezpieczne i nie grożą Ci żadne konsekwencje prawne.
Post autor: Joaśka11 »
Powiem szczerze, że w tych czasach angielski to konieczność. Bez tego ani rusz. W każdej pracy teraz tego wymagają, więc dodatkowy kurs jest bardzo przydatny. Ja chodzę tutaj http://www.elc.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Mówiłam bardzo mało, a teraz już bez problemu mogę się porozumieć nawet z anglikami

groch witaminy
Post autor: zośka456 »
Jakie zajęcia najlepiej wybierać?Joaśka11 pisze: ↑08 lis 2021, 14:53 Dzień dobry,
Powiem szczerze, że w tych czasach angielski to konieczność. Bez tego ani rusz. W każdej pracy teraz tego wymagają, więc dodatkowy kurs jest bardzo przydatny. Ja chodzę tutaj .... i jestem bardzo zadowolona. Mówiłam bardzo mało, a teraz już bez problemu mogę się porozumieć nawet z anglikamiKiedyś wszędzie chodziłam ze słowniczkiem, a teraz już na szczęście tego nie potrzebuję. Także uczcie się kochani, język zawsze się przyda. Pozdrawiam
Post autor: zośka456 »
Jakie zajęcia najlepiej wybierać?Joaśka11 pisze: ↑08 lis 2021, 14:53 Dzień dobry,
Powiem szczerze, że w tych czasach angielski to konieczność. Bez tego ani rusz. W każdej pracy teraz tego wymagają, więc dodatkowy kurs jest bardzo przydatny. Ja chodzę tutaj .... i jestem bardzo zadowolona. Mówiłam bardzo mało, a teraz już bez problemu mogę się porozumieć nawet z anglikamiKiedyś wszędzie chodziłam ze słowniczkiem, a teraz już na szczęście tego nie potrzebuję. Także uczcie się kochani, język zawsze się przyda. Pozdrawiam
Wróć do „Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia”
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy