Disco Polo - słuchacie?
Opowiadamy o kulturze i produktach kultury, po jakie warto sięgnąć. Recenzujemy filmy, dzielimy się przemyśleniami dotyczącymi książek, wspólnie słuchamy muzyki! Dołącz do nas.
- Adela73
Re: Disco Polo - słuchacie?
Mam podobnie, jak Ty. Na co dzień wolę inną muzykę, ale raz na jakiś czas, na przykład na weselu można się przy takiej muzyce pobawić Ostatnio nawet trafiłam na ciekawą stronę disco-polo.info. Są tam informacje z życia muzyków disco polo, składanki i inne. Fajna sprawa
- anitka12
Tak na co dzień to generalnie radia słucham. Taka muzyka to na imprezach jest niezastąpiona. Nawet obejrzałam Zenka jak został na vod.tvp udostępniony. W końcu kto jego muzyki nie zna Fajny film, polecam.
- JoanCrop
Tak średnio u mnie ze słuchaniem typowej muzyki disco polo. Ostatnio słuchamy stacji z UK, ale nadającej polskie przeboje https://full.fm. Całkiem fajna muzyka. I do tego rzetelne wiadomości. To stacja dla Polonii, ale jako że nadają przez internet, to można słuchać z dowolnego miejsca na świecie
- Marysiaaa191
- Kontakt:
Post autor: Marysiaaa191 »
Ja nie słucham, ale jeśli jestem na weselu i jest disco-polo, to tańczę jak reszta gości. Dostosowuję się do tego, ale sam nie włączam takich piosenek.
Wirtualne biura Warszawa
Post autor: NorekŁ »
korzystam z wirtualnego biura w Optioffice.pl Mają profesjonalny personel, który dba o moją pocztę. Odbierają listy z urzędu i odsyłają mi pod wskazany adres, zarządzają pocztą, w moim imieniu umawuają klientów, przesuwają terminy jesli jest taka konieczność. Udostępniają prestiżowy adres do rejestracji firmy, pomagają też przy samej rejestracji spółki w KRS, US, ZUS. Wirtualne biura Warszawa https://optioffice.pl/biuro-wirtualne wykonują również zmiany do KRS, wypełniają formularze i skłądają wnioski , a potem monitorują sprawę aż do końca i dostarczają mi odpis. Zapewniają tez wsparcie księgowych i prawników. Istnieje również możliwość wynajęcia sali konferencyjnej na godziny, która posiada Internet, ergonomiczne meble i klimatyzację. Polecam ich
Wróć do „Film - teatr - literatura - muzyka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe