Doradca kredytowy?
Wszystko o finansach i rozliczeniach - opisujemy problemy, szukamy rozwiązań, dzielimy się opiniami o księgowych.
- Angelika1984
Doradca kredytowy?
Post autor: Angelika1984 »
Cześć! Mam do was pytanie, czy korzystałyście kiedykolwiek z usług doradcy kredytowego? O kredycie myślę od dawna, ale nie chcę wpakować się przez nieuwagę w jakieś dodatkowe koszty czy ukryte opłaty. Zastanawiałam się nad skontaktowaniem się z firmą czasnakredyt.pl. Może o nich słyszałyście?
- dajmira1997
Re: Doradca kredytowy?
Post autor: dajmira1997 »
W mojej opinii to jedna z lepszych firm oferujących doradztwo kredytowe w Łodzi. Jeśli chodzi o kredyt gotówkowy, to pomagają znaleźć najkorzystniejszą dla klienta ofertę z najniższym oprocentowaniem, o czym sama się zresztą przekonałam. Prawdziwi eksperci w swojej branży.
- martyna7873
Post autor: martyna7873 »
Najlepiej po prostu sprawdzić sobie te internetowe pożyczki, bo to one najczęściej mają taką ofertę, więc koniecznie zerknijcie na stronę https://taniopozyczam.pl/ Tam możecie wybierać wśród różnych ofert i na pewno znajdzie się ta idealna.
-
Z doradcami kredytowymi trzeba uważać, a znalezienie takiego rzetelnego bywa trudne, jako że wielu z nich działa we współpracy z konkretnymi bankami. Wówczas są po prostu nieobiektywni, tylko kierują się własnym zyskiem, bo dostają profity za skierowanych klientów.
Post autor: Józka »
Ja biorąc kredyt hipoteczny poszłam własnie wpierw do doradcy i szczerze bardzo mi pomógł. Oni raczej współpracują z większością banków. Przedstawiają ofertę czarno na białym, która w każdej chwili możemy sprawdzić. Więc dla mnie była to najlepsza opcja, bo wiem, że sama nie dałabym sobie rady.
Post autor: Królik »
Z doradcami radzę uważać i bacznie się przyglądać i słuchać co doradzają bo już raz wciskali ludziom kredyty frankowe i efekty mamy do dziś. Nie chcesz być jak frankowicze pomoc którym obecnie niezmiernie potrzebna i do dziś walczą po sądach o anulowanie to dobrze przekalkuluj czy stać cię na kredyt. Wystarczy mała zmiana stóp procentowych i sporo wzrasta.
Post autor: Miśka »
Nie i jeśli mam być szczera, to tak naprawdę nigdy nie brałam jeszcze kredytu. Myślę nad pierwszą pożyczką, bo nie mam oszczędności, a chcę wyjechać gdzieś na wakacje.Angelika1984 pisze: ↑03 paź 2020, 23:14 Cześć! Mam do was pytanie, czy korzystałyście kiedykolwiek z usług doradcy kredytowego?
- Katia
Tak, korzystałam z pomocy doradcy kredytowego przy kredycie hipotecznym. I nie wyobrażam sobie innej oocji. Doradca kredytowe to specjalista. Pomoże ogarnąć warunki umowy, wynegocjuje co trzeba, pomoże na każdym etapie starania o kredyt. Także warto mieć namiar na dobrego doradcę. Nie wiem skąd jesteś, ale tutaj https://optymalnykredyt.pl/ masz takicj ekspertów kredytowych z Warszawy. Zdecydowanie wiedzą co robią i pomogą wtemacie kredytu.
- Karolinka22
Post autor: Karolinka22 »
Każdy z nas choć raz w życiu zaciągał kredyt lub pożyczkę. Większość posiada kredyty hipoteczne. Jeśli taka decyzja wciąż jest przed Wami, to polecam skorzystać z wiedzy i doświadczenia ekspertów i poczytać wpisy na stronie https://intuum.pl/kredyty-gdansk/.
Warto mieć choć podstawową wiedzę.
Pozdrawiam.
Warto mieć choć podstawową wiedzę.
Pozdrawiam.
Post autor: Ania445 »
Prywatnie bardzo stresuję się wszelki zobowiązaniami finansowymi. Nawet raty 0 na Allegro są dla mnie stresujące i mam je z tyłu głowy. W przypadku tak ogromnego kredytu, dla mnie skorzystanie z pomocy doradcy jest konieczne i naturalne. Przeprowadzając się do Warszawy, sama skorzystałam przy kredycie z pomocy firmy https://pkfo.pl/. Przedstawiono mi bardzo rzeczowo wszystkie aspekty i aktualne możliwości. Byłam przerażona tym, o ile można mieć tańszy kredyt wybierając dany bank.
Spodziewałam się, że będzie to różnica max kilku tysięcy w skali tylu lat no ale mocno się myliłam. Polecam iść do dobrego doradcy, to przeważnie nic nie kosztuje. Możecie zaoszczędzić za to swój czas nerwy
Spodziewałam się, że będzie to różnica max kilku tysięcy w skali tylu lat no ale mocno się myliłam. Polecam iść do dobrego doradcy, to przeważnie nic nie kosztuje. Możecie zaoszczędzić za to swój czas nerwy
-
Doradca kredytowy czasem się przydaje, zwłaszcza że przecież większość z nas specjalistami od finansów nie jest. Tu: https://bielskirynek.pl/pl/651_artykuly ... rowac.html znajdzie się kilka podpowiedzi odnośnie tego, jak wybrać takiego doradcę i na co zwracać uwagę.
Post autor: Oli23 »
Nie zawsze doradca kredytowy jest niezbędny. Uważam, że jesteśmy w stanie wziąć naprawdę dobry kredyt nawet nie wychodząc z domu. Pod adresem: https://pozyczkipozabankowe.olx.pl/ są namiary na stronę, gdzie można wziąć korzystną pożyczkę.
Post autor: zośkaa »
Sama od jakiegoś czasu myślę o tym by postawić na leasing samochodu . Widziałam, że sporo osób zachwalało sobie współpracę z tą firmą, dodatkowo też jeśli chodzi o koszty leasingu to nie są one wcale jakieś wygórowane
Wróć do „Finanse, księgowość, rozliczenia, opinie o bankach i kredytach”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe