Kosmetyki do pielęgnacji brody?
Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami dotyczącymi kosmetyków, producentów kosmetyków, marek, produkty, podpowiadamy, które sklepy online mają dobre ceny itd.
- maksik
Kosmetyki do pielęgnacji brody?
Na https://barbersupply.pl/cat-pol-1214553 ... -WASY.html jest dość spora oferta na kosmetyki do pielęgnacji brody. Takie kosmetyki chce kupić mojemu tacie w ramach prezentu świątecznego. Jednak nie bardzo wiem jakie wybrać. Czy ktoś z Was może z takich kosmetyków korzysta i może podzielić się opinią?
- opium
Re: Kosmetyki do pielęgnacji brody?
Moj facet szuka czegoś do brody ale znaleźć nie umie Chyba będę musiała wziąć sprawę w swoje ręce i kupic mu coś fajnego, żeby mi nie marudził odnośnie tego ze zapuszcza brode a nie ma ma jej jak wypięlgenowac, mam juz kilka produktów na oku ale cały czas przeglądam
trs racing
trs racing
Ostatnio zmieniony 24 mar 2021, 16:55 przez opium, łącznie zmieniany 1 raz.
Post autor: Mikuś »
Ja od niedawna mam zarost, na początku było to raczej cos w stylu kilku włosków na krzyż, jednak gdy zacząłem używać odpowiednich preparatów do domowa pielęgnacja brody, zupełnie się to zmieniło i teraz jestem bardzo zadowolony z wyglądu swojej brody, i nie mam zamiaru zmieniać tych olejków na nic innego.
- alga
Warto poszukać w sieci, jest tyle ciekawych i konkretnych produktów naprawdę Ja sama teraz szukam na święta do mojego faceta niektórych produktów do brody, bo wiem ze zapuszcza, a musi o nią dbać, żeby wyglądała ładnie i czysto, bo nie sztuka mieć brodę, ale o nia również dobrze zadbać.
- opium
Właśnie a olejek do brody ktoś widział, ja ostatnio spotkałam się z czymś takim na https://www.notino.pl/bulldog/original-olejek-do-brody/ Z tego co się orientuję to fajny produkt, mój facet sobie chwali. Broda jest odżywiona, ładnie nawilżona, dobrze się prezentuje nawet na dłuższych włosach, moim zdaniem opcja fajna.
- kanienka8
Faktycznie teraz te kosmetyki do brody naprawdę się bardzo popularne zrobiły... Sama kupiłam mojemu facetowi kosmetyki do pielęgnacji ale od Hawkins & Brimble całkiem spoko mają te produkty. Nawilżają, sprawiają, że broda wygląda naprawdę dobrze, jak nie wiecie co kupić na urodziny to warto własnie taki produkt.
Wróć do „Kosmetyki - drogerie - marki - produkty”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe