Wszystko o dobrym jedzeniu i przyrządzaniu potraw. Oprócz przepisów i rekomendacji miejsc, w których warto kupować żywność, dzielimy się pomysłami na organizację przestrzeni kuchennej. Zapraszamy wszystkich smakoszy!
Co kupujcie Panom z pracy? Praktykujecie takie akcje? My zastanawiamy się nad spersonalizowanym czekoladowym upominkiem, bo przecież każdy lubi słodycze. A Jest to opcja że nie będzie "faworyzowania".
Mamy 130 panów w kopro więc tematem już chcemy się zająć
U nas chyba skończy się na przysłowiowym lizaku chodź uważam że kreatywność jest fajna. No nic jest to pole do dyskusji wobec tego święta bo się zbliża wielkimi krokami do nas Lipca juz nie licze a sierień zleci jak ta lala i juz bedzie wrzesień ( ja tam wole wczesniej planowac bo nie ma nerwow )
Jeśli chodzi o mój pierwszy wpis to miałam na myśli firmę Chocolissimo. Polecam forumowiczom skorzystać z ich oferty. Mają ciekawe rozwiązania i czekolada wygląda bardzo efektywnie. Smak jest wow - ale to musicie spróbować. Pozdrawiam Wam gorąco z Warszawy
Co kupujcie Panom z pracy? Praktykujecie takie akcje? My zastanawiamy się nad spersonalizowanym czekoladowym upominkiem, bo przecież każdy lubi słodycze. A Jest to opcja że nie będzie "faworyzowania".
Mamy 130 panów w kopro więc tematem już chcemy się zająć
czekolada to już przeżytek ileż można..
-
tani catering dietetyczny Warszawa