Hej kochane, lubicie miód? Ja nie wyobrażam sobie dnia bez niego tak naprawdę.
Przychodzę do was, bo szukam porady dotyczącej tego, jaki miód jest najlepszy. Przeczytałam trochę o miodzie manuka i wydaje się, że jest to dobry wybór. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z miodem manuka? Czy jest on naprawdę tak dobry, jak mówią?
Bardzo bym doceniła jakąś radę, ponieważ jestem trochę zagubiona w tym temacie.
Dziękuję za wszelkie informacje!
jaki miód najlepszy?
Wszystko o dobrym jedzeniu i przyrządzaniu potraw. Oprócz przepisów i rekomendacji miejsc, w których warto kupować żywność, dzielimy się pomysłami na organizację przestrzeni kuchennej. Zapraszamy wszystkich smakoszy!
- Angelika-81
Re: jaki miód najlepszy?
Post autor: dariaa »
OJ tak warto kupować miody, bo są zdrowe i wartościowe. Dlatego warto tutaj wspomnieć o firmie https://miod-dobry.pl/Miod-Wielokwiatowy-Polski/24 , która oferuje różnego rodzaju diety i to w pełni zdrowe i wartościowe. Takie miody - zwłaszcza teraz są bezcenne.
Post autor: fafik »
Na stronie Miod.pl znajdziesz obszerne informacje na temat miodu i jego wielu właściwości zdrowotnych. Znaczenie miodu w różnych kulturach oraz jego zastosowania w medycynie ludowej i współczesnej są tam szczegółowo omówione. Strona prezentuje również różnorodność rodzajów miodów, ich składniki odżywcze oraz wpływ na organizm, co jest przydatne dla osób poszukujących naturalnych metod wspierających zdrowie. Dzięki dostępnym analizom i artykułom naukowym, Miod.pl jest wartościowym źródłem wiedzy dla każdego zainteresowanego zdrowym stylem życia i naturalnymi produktami spożywczymi.
- lady30
Jestem fanką miodów smakowych i genialne widziałam ostatnio w ofercie sklepu https://tasti.pl/ , są to polskie naturalne miody pochodzące ze znanej pasieki. Szczególnie chciałabym spróbować takiego z kakao czy z malinami, ale pewnie zasmakowałby mi każdy jeden jaki jest w ofercie. Przy okazji zamówiłabym sobie oryginalne japońskie herbaty.
Wróć do „Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe