JAH LOVE TATTOO - opinie
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
- kornelka
JAH LOVE TATTOO - opinie
Hejaaa Czy są na forum osoby, które mieszkają w Wawie i miały już okazję odwiedzić jedno z bardziej popularnych studiów tatuazu w Warszawie, JAH LOVE TATTOO ? Tak odkładam wciąż tą decyzję o pierwszej dziarce ale chyba nadszedł ten czas... Warto się do nich zapisać ?
- annauja
Re: JAH LOVE TATTOO - opinie
ja też polecam to miejsce dośc długo szukałam idealnego studia, strasznie się balam np o kwestie bezpieczeństwa czy bół. Ale tu serio można być spokojnym bo jest czyściutko, wszyscy bardzo dbają o to by zachować maksimum bezpieczeństwa. Podczas wykonywania zabiegu można pogadac, pośmiać się i zapomnieć o każdym dyskomforcie
- annauja
kornelka wiesz co w sumie trudno doradzić bo nie wiem do końca jaki chcesz tatuaż Kazda z osob tu pracujacych ma swoj styl pracy, np w kolorywych dziarkach specjalizuje się Kinga, Michal jest super jeśli chodzi o motywy zwierzęce itd
- womenik
Warto znaleźć dobre studio tatuażu, gdzie da się je zrobić i wtedy zdecydować się na wykonanie jakiegoś. Tu w studio tatuażu w Poznaniu w studio można sobie zrobić profesjonalny tatuaż. Zawsze będzie to sentymentalny element, więc warto to przemyśleć.
- xixia
Jah Love Tattoo - to tu zrobiłam swój pierwszy tatuaż świetna atmosfera i bardzo zdolni tatuatorzy! Jeśli znów zbiorę się na odwagę to na pewno odwiedzę to studio po raz kolejny. Tu macie namiar na ich stronę na fb https://www.facebook.com/pg/studio.tatu ... e_internal. Można sprawdzić ich prace, są niesamowite
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe