Jaka herbata jest najlepsza na rozgrzewkę?
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
- Agaton88
Jaka herbata jest najlepsza na rozgrzewkę?
Hej! Dni są coraz chłodniejsze i bardziej ponure. W taką pogodę jedyne na co mam ochotę to zawinąć się w koc i napić się pysznej herbaty. Dlatego mam do was pytanie: jaką herbatę polecacie na jesienne dni?
- Brunhilda-98
Re: Jaka herbata jest najlepsza na rozgrzewkę?
Post autor: Brunhilda-98 »
Według mnie najlepsza jest herbata owocowa. Piję ją teraz codziennie.
- Damian43433
Post autor: Damian43433 »
Jeszcze niedawno mało kto pomyślałby że ciekawym pomysłem na prezent będzie herbata. Na stronie https://eherbata.pl/promocje.html znajdziecie przeróżne smaki i zapachy. Taki prezent na pewno okaże się świetnym pomysłem i dla kobiety jak i dla mężczyzny. Niektóre smaki myślę, że też dzieciom mogą bardzo dobrze przypaść do gustu. Polecam
- DAMKA
O tej porze roku rozgrzewająca herbata jest jak najbardziej wskazana. Z resztą ja filiżanki na przykład zielonej czy owocowej herbaty, to nigdy nie odmówię. A na rozgrzanie to jakaś z imbirem będzie odpowiednia i z goździkami na przykład. Są nawet takie różne grzańce.
- julka
Ja jakoś nieszczególnie przepadam za herbatą. Zdecydowanie bardziej wolę kawę. Ostatnio kupiłam sobie ekspres do kawy i zastanawiam się nad zamówieniem kawy ziarnistej z https://czaskawy.pl/product-pol-148-Pel ... nista.html Słyszałam, ze jest przepyszna. A wy gdzie najczęściej kupujecie kawę?
- Chloe88
Herbata na rozgrzewkę ? Trochę niebardzo rozumiem Jeśli chodzi o herbaty to jais czas temu odkryte przeze mnie sa takie rzeczy jak żywa herbata czyli kombucha https://brothersandsisters.pl
Post autor: Tośkaa21 »
Faktycznie, kardamon to bardzo ciekawa przyprawa. Ja mogę Wam na pewno podpowiedzieć, byście pomyśleli też o tym, by spróbować do w innych napojach. Bardzo smaczna jest też kawa z kardamonem, więc może powinniście ją sobie przyrządzić? Czuję, że będziecie zadowoleni.
Post autor: DodiczkaŻ »
Jeżeli jesteśmy w temacie herbatek to ja osobiście z okresem jesiennym wchodzę w czas tzw herbatek zimowych. Mam swój czajniczek, kupuję dobrego earl grey - a , kroje kilka plasterków imbiru, dodaję świeżą mięta, plasterek cytryny nabity goździkami to zalewam wrzątkiem a na koniec obowiązkowo łyża dobrego miodku. Miody od lat kupuję u jednego dostawcy i mam pewność, że miód jest "miodem" a ni żadną cukrowa podróbką. Miodki kupuję również jako prezenty dla rodziny właśnie z tego miejsca https://sklepmiodyfujarskich.pl/.
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe