Odrobaczanie psa
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
Odrobaczanie psa
Post autor: Żaneta25 »
Hej, mamy na tym forum właścicieli czworonogów? Chciałam zapytać jak często wykonujecie odrobaczenie psa? Niestety co jakiś czas mi się zdarza wybrać z psiakiem do weterynarza.
Re: Odrobaczanie psa
Post autor: nadia333 »
Żaneto, ja odrobaczam psa co kwartał ale wiesz, to jest sprawa dość indywidualna. Inna częstotliwość jest wskazana zwierzakom swobodnie wychodzącym, inna blokowym, które praktycznie nie mają kontaktu z sąsiedzkimi futrzakami.
Dodam, że po środki przeciwpasożytnicze nie musisz koniecznie wybierać się do weterynarza. Można je kupić w sklepach zoologicznych, zarówno stacjonarnych jak i internetowych. Polecam przejrzeć np. ofertę https://johndog.pl/ . Myślę, że znajdziesz tutaj dosłownie wszystko, czego potrzebuje Twój pupil. Począwszy od preparatów pielęgnacyjnych, poprzez suplementy, gadżety aż po pyszne, wartościowe jedzenie.
Dodam, że po środki przeciwpasożytnicze nie musisz koniecznie wybierać się do weterynarza. Można je kupić w sklepach zoologicznych, zarówno stacjonarnych jak i internetowych. Polecam przejrzeć np. ofertę https://johndog.pl/ . Myślę, że znajdziesz tutaj dosłownie wszystko, czego potrzebuje Twój pupil. Począwszy od preparatów pielęgnacyjnych, poprzez suplementy, gadżety aż po pyszne, wartościowe jedzenie.
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe