Przydomowa oczyszczalnia - warto?

Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
Awatar użytkownika
agnieszka1977

Przydomowa oczyszczalnia - warto?

Post autor: agnieszka1977 »

Jakie macie zdanie na temat budowy przydomowej oczyszczalni ścieków? Uważacie, że to opłacalny "interes"? Słyszałam, że inwestycja dość szybko się zwraca, a poza tym to ekologiczne rozwiązanie.
Awatar użytkownika
hermenegilda1997

Re: Przydomowa oczyszczalnia - warto?

Post autor: hermenegilda1997 »

Ja jestem jak najbardziej za. Tanie koszty eksploatacji, bezobsługowa praca i można by jeszcze wymienić sporo zalet. Mnie taką oczyszczalnię montowali fachowcy z Bio Hydro System i bardzo polecam tę firmę. Są uczciwi i świetnie się znają na swojej pracy.
Awatar użytkownika
jorti

Post autor: jorti »

Według mnie tak, jest to naprawdę świetne rozwiązanie i wodę po oczyszczeniu, która zostanie wytworzona można zużyć do wielu rzeczy. Jeśli chodzi o firmę wykonującą takie oczyszczalnie, to ja od siebie polecam http://szambabetonowe-brat-bet.pl/szamb ... leria.html korzystałem z ich usług i jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
mila87

Post autor: mila87 »

Planujesz budowę szamba u siebie, ale nie wiesz z czym się to wiąże? Przede wszystkim pamiętaj, że ważna jest tu kwestia solidnego oczyszczania. Dlatego sprawdzony i pewny preparat do szamba jest tutaj kluczem i rozwiązaniem, które pozwoli Ci na jak najlepsze i najbardziej długoterminowe działanie, które jest proste i mało wymagające.

skrot o.k
Miłosz

Post autor: Miłosz »

Polecam oczyszczalnię uważam że ją warto mieć. Pamiętajcie jednak by o nią odpowiednio dbać. Możecie zamówić produkty na stronie https://biofos.pl/ są to dobre biologiczne preparaty do szamb i przydomowych oczyszczalni ścieków, które zawierają bezpieczne dla ludzi i zwierząt mikroorganizmy. Takie produkty zmniejszają ryzyko powstawania osadów i zatorów. Polecam serdecznie.
Mikołaj

Post autor: Mikołaj »

Firma hydrauliczna wykonuje czyszczenie rur oraz przepychanie kanalizacji łódź i chciałabym wam ja polecić. Jeśli potrzebna jest ich pomoc to dzwońcie kontakt jest na stronie. Zamówcie profesjonalistów którzy zajmą się oczyszczeniem. Mówię profesjonaliści bo tacy mają różne sprawdzone metody. Polecam
ODPOWIEDZ