Cześć dziewczyny!
Co sądzicie na temat rekuperacji z odzyskiem ciepła? Słyszałam, że to bardzo ekologiczna i zdrowa metoda dostarczania świeżego powietrza do domu. Czytałam o niej w ofercie Centrum Rekuperacji. Może znacie tę firmę?
Wentylacja z rekuperacją
Jak żyjesz? Czym się interesujesz? Co lubisz? A co Cię denerwuje w społeczeństwie? Dołącz do dyskusji i pochwal się swoim życiem.
- luborada1993
- juta1979
Re: Wentylacja z rekuperacją
Rekuperator zwiększa efektywność wentylacji domu, więc moim zdaniem warto w taki element zainwestować. Poza tym uważam, że wspomniana firma to prawdziwi specjaliści od rekuperacji w Łodzi. Polecam się z nimi skontaktować po więcej szczegółów.
Post autor: pąnzo »
Jeżeli ktoś wykonuje u siebie rekuperacje a później by chciał kominek wykonać to polecam zapoznać się z takim artykułem co znalazłem w sieci jaki kominek do rekuperacji
Sam byłem na etapie wykonywania rekuperacji i później z żoną chcieliśmy dodatkowo kominek na drewno i ten wpis nam pomógł
Sam byłem na etapie wykonywania rekuperacji i później z żoną chcieliśmy dodatkowo kominek na drewno i ten wpis nam pomógł
Post autor: aśka »
Fajne mają wkłady kominkowe na http://www.wkladykominkowe.net.pl/ naprawdę jak dla mnie super sprawa, dodatkowo konkretne ceny i wysoką jakość. Kominek w domu to bardzo fajne rozwiązanie. Nie tylko nadaje wnętrzu inny wygląd to do tego może stanowić dodatkowe źródło ogrzewania.
- Gretta
Budując ekologiczny dom, a na takim mi zależało, dużo czytałam o różnych rozwiązaniach, w tym i o wentylacji mechanicznej. Też dobrą opcją jest pompa ciepła, taki pakiet powinien bardzo dobrze się sprawdzić w wielu domach. Może i są to koszty, no ale jest to inwestycja, bo będziecie dzięki temu mieli niskie rachunki. Od takich rozwiązań jest firma Erco Łódź. Też warto pomyśleć o fotowoltaice do zestawu, wszystko to zapewni wam praktycznie zerowe rachunki.
Wróć do „Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe