Kolorowe bluzy z nadrukiem online
Wszystko o modzie, dobrym guście i projektantach ubrań. Inspirujemy, podpowiadamy, dzielimy się informacjami o ciekawych rabatach i promocjach!
- małgosza
Kolorowe bluzy z nadrukiem online
Kolorowe bluzy z nadrukiem online, personalizacja bluza czarna bluza biała bluza czarna foreverlove no psycho, bluza z kapturem bawełniana wysokiej jakości, koszulki z materiału, koszulki z długim rękawem na zimę, ciepłe koszulki z długimi rękawami.
- ciekawska
Re: Kolorowe bluzy z nadrukiem online
Kolorowe bluzy to chyba obecnie są bardzo modne. Ale nie wiem czy mój mąż czy syn by ubrali takie bluzy. Oni bardziej wolą takie sportowe jak chociażby Bluzy męskie. Nie powiem bardzo fajne takie bluzy i przydadzą się na każdą okazję. Ale jaki kolor by wybrać dla pana po czterdziestce? Bo czarnego by nie chciałabym mu kupić ale czy wypada w tym wieku nosić inne kolory?
- Aurelia33
Sama mam chyba już raczej wystarczającą ilość bluz, za to przydałby mi się nowy płaszcz, bo w obecnym niestety jest mi już dość zimno. Ładne i solidne płaszczyki oglądałam tutaj - https://dstreet.pl/pol_m_Odziez-Damska_ ... e-951.html Szczególnie spodobały mi się nieco dłuższe płaszczyki w czerwonym kolorze. W takim płaszczu powinno mi być całkiem ciepło, a do tego czerwień jest kolorem, który rzuca się w oczy i przyciąga uwagę.

- AgataMnna
Teraz jesień więc bluzy to jak najbardziej dobry wybór
Lubię bluzy z nadrukami, ale nie takimi na całej bluzie. Wolę stawiać na bardziej stonowane by pasowały do wszystkiego. W oko wpadła mi ta ze sklepu Merg.pl Fajna, co nie? 

- mania
Bardzo fajne bluzy widziałam ostatnio na https://www.braggashop.pl/brain-dead-familia-prod-33 Są dostępne w różnych kolorach z nadrukami. Właśnie zastanawiam się nad zamówieniem jednej z nich dla męża na święta. Uwielbia nosić bluzy, więc powinien być zadowolony z prezentu.
- mikimaki
Ja się lubię tak na sportowo ubierać, ale przy okazji jestem też kobieta i lubię wyglądać po prostu kobieco
A widziałyście te płaszcze dresowe - https://www.evokaii.com/pl/kategoria-produktu/plaszcze/ Bardzo fajna alternatywa dla bluz moim zdaniem, też są bardzo ciepłe i wygodne, ale wyglądają fantastycznie do tego
i kolorki moim zdaniem są przepiękne. Co myslicie?

- Gretta
Chyba najczęściej tak kupujemy ubrania, szczególnie, że nie ma problemów ze zwrotem. Ubrania z nadrukiem także często wykorzystuje się na potrzeby biznesowe, jako odzież robocza, akcesoria reklamowe. Sprawdźcie sobie ofertę od supportart.pl na prasy termotransferowe jeżeli będziecie chcieli sami zająć się robieniem oryginalnych nadruków na odzieży.
- wojtana
Ostatnio niezwykle modna jest odzież damska w kwiaty, dlatego uparcie poszukuję bluzy z takim nadrukiem. Raczej bardziej w stonowanych, pastelowych kolorach niż jakichś krzykliwych. Wiecie, gdzie znajdę coś takiego w internecie? 
odlewki oryginalnych perfum

odlewki oryginalnych perfum
- marta
Uważam że po 40-stce to raczej jakieś stonowane kolory i bez krzykliwych, dużych nadruków. może takaciekawska pisze: ↑16 paź 2019, 17:57 Kolorowe bluzy to chyba obecnie są bardzo modne. Ale nie wiem czy mój mąż czy syn by ubrali takie bluzy. Oni bardziej wolą takie sportowe jak chociażby Bluzy męskie. Nie powiem bardzo fajne takie bluzy i przydadzą się na każdą okazję. Ale jaki kolor by wybrać dla pana po czterdziestce? Bo czarnego by nie chciałabym mu kupić ale czy wypada w tym wieku nosić inne kolory?
https://www.jeansstore.pl/meskie-bluzy/ ... 14808.html.
Jest granatowa. Nadruk jest dość mały i co najwazniejsze - nie ma żadnej grafiki, co raczej bardziej pasowałoby do nastolatka
- aniakowalew
Post autor: aniakowalew »
Jeśli chodzi o bluzy, to jest coś co jest super sztosem. Uwielbiam te bluzy, mam ich kilka sztuk. Jestem mega zadowolona ze wzorów, a po praniu bluza wygląda tak jak powinna https://mrgugu.com/pl . Zobacz ile tam jest wzorów, na prawdę polecam!
Post autor: oliś »
Jeśli chcecie zakupić ciekawą i przede wszystkim oryginalną bluzę dla siebie czy też na prezent, to na pewno warto sobie odwiedzić ten sklep . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji dopasowanych do różnych potrzeb. Sprawdźcie sobie ich ofertę.
Wróć do „Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe