Uzbekistan
Wybierasz się w podróż? Napisz o tym, opowiedz o swoich planach, podziel się z nami doświadczeniami z podróży. Opisz hotele lub inne miejsca noclegowe, rozpisz trasę, napisz czym dotarłeś do celu!
- nina90
Uzbekistan
Zastanawiamy się nad takim, raczej niecodziennym kierunkiem wyjazdowym na wakacje. Miała by to być objazdówka. Wpadliśmy na nią rok temu podczas naszego wypadu na narty do Kopaonik z Wytwórnią Wypraw i tam jeden z współpodróżujący opowiadał właśnie o Uzbekistanie i Kazachstanie. I tak w nas ten dziwny kierunek został. Co myślicie?
- Gocha_34
Re: Uzbekistan
Objazdówka to fajny pomysł.W zeszłym roku wybrałam się na taką objazdową wycieczkę z moją mamą i było super.Nie musieliśmy sie martwić o dojazd,noclegi itp.Plan wycieczki mielismy dość napięty,ale dzięki temu mogłyśmy zobaczyć bardzo dużo w ciągu jednego urlopu.Uzbekistan i Kazachstan to bardzo ciekawy pomysł.Muszę zerknąć na oferte tego biura.
- Trompka11
Dość nietypowy kierunek turystyczny, ale w sumie, czemu nie? Jeśli fascynuje Was ten kraj, to jak najbardziej się tam wybierzcie. Musicie tylko wziąć pod uwagę fakt, że mogą napotkać Was różne przygody z wizami i cłami, dlatego powinniście być na to przygotowani. Najlepiej zajrzyjcie do https://www.esky.pl/porady-dla-podrozny ... -panstwach i upewnijcie się w tym, na co powinniście być wyczuleni.
- Olik
Wycieczki objazdowe to doskonała forma na zobaczenie sporej części odwiedzanego kraju. Warto wówczas wybierać takie miejsca jak Uzbekistan i Kazachstan by poznać serce jedwabnego szlaku jak i wiele przenikających się kultur. To może być bardzo ciekawe doświadczenie i wspaniałe wakacje.
- nina90
Dokładnie tak samo myśle. Pojechać w odległe miejsce, gdzie pewnie nie tak prędko wrócę, to tylko tak, by jak najwięcej zobaczyć. Objazdówka o której myślę daje mi sporo miejsc do zobaczenia i w dość długim czasie. 15 dni to sporo, nawet jak na Uzbekistan i Kazachstan. Mam nadzieję, że będę się dobrze bawić z Wytwórnią Wypraw. Jak zawszeOlik pisze: ↑31 sty 2020, 20:03 Wycieczki objazdowe to doskonała forma na zobaczenie sporej części odwiedzanego kraju. Warto wówczas wybierać takie miejsca jak Uzbekistan i Kazachstan by poznać serce jedwabnego szlaku jak i wiele przenikających się kultur. To może być bardzo ciekawe doświadczenie i wspaniałe wakacje.

- nikos55
- Kontakt:
Jeśli wyjazd za granicę w celach turystycznych warto wynająć na kilka chwile kamerzystę w celu uwiecznienia na taśmie wideo pobytu. Pamiątka w postaci filmiku będzie przez długie lata przypominać chwile poza granicami Polski. Profesjonalnych i kreatywnych kamerzystów znalazłem w firmie https://anpro-studio.pl/wideofilmowanie ... azowiecki/ Efekt ich pracy to świetny filmik ciekawie nakręcony. To mój sposób na uwiecznianie ważnych wydarzeń.
Jakie macie sposoby na zbieranie pamiątek z wyjazdów i ważnych uroczystości?
Jakie macie sposoby na zbieranie pamiątek z wyjazdów i ważnych uroczystości?
Wróć do „Podróże małe i duże - hotele, trasy, środki transportu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe