Gabinet logopedyczny Bochnia
- kornelia-80
Gabinet logopedyczny Bochnia
Post autor: kornelia-80 »
Witajcie dziewczyny
Chciałabym zapisać swojego synka do logopedy na terapię dysleksji. Znajoma poleciła mi gabinet logopeda-bochnia.pl. Może macie jakieś opinie na jego temat? Polecacie wybrać się tam z dzieckiem.

- Odyla-66
Re: Gabinet logopedyczny Bochnia
Szczerze uważam, że to najlepszy gabinet logopedyczny w Bochni. Pani doktor ma fantastyczne podejście do dzieci i widać, że praca jest jej pasją. Stosuje skuteczne metody leczenia, więc efekty można zauważyć bardzo szybko. Polecam!
Post autor: Aśka »
Jakbyście szukały sprawdzonych pomocy logopedycznych to zachęcam was do odwiedzenia tego sklepu internetowego https://www.komlogo.pl/ Mają różnego typu pomoce jak książki, gry czy nawet programy komputerowe. Można na nich polegać, to świetne narzędzia do pracy z dziećmi.
Post autor: Kaliśka »
Jeśli chodzi o skuteczne metody na radzenie sobie z problemami logopedycznymi to warto skorzystać z metody Tomatisa. Terapia logopedyczna metodą Tomatis w Kielcach https://www.tomatiskielce.pl/tomatis w przypadku mojego syna okazała się strzałem w dziesiątkę. Próbowaliśmy różnych sposobów i byliśmy u kilku logopedów zanim trafiliśmy tutaj. Dopiero teraz są świetne efekty. Janek zaczyna mówić pojedyncze słowa, a jeszcze niedawno tylko mruczał i bełkotał.
Post autor: lenka »
Jeśli zauważasz u swojego dziecka problemy z mową lub językiem, być może nadszedł czas, aby rozważyć konsultację z logopedą. Jako wysoko wykwalifikowany profesjonalista specjalizujący się w diagnozowaniu i leczeniu zaburzeń komunikacyjnych, logopeda Poznań może pomóc Twojemu dziecku w pokonaniu wszelkich wyzwań
Post autor: rachaella »
Mnie zainteresował logopeda pruszcz gdański, który jest dostępny w Centrum CDiTN - bo czytałam na jego temat pozytywne opinie. Także wygląda na to, że tam dostępni ogólnie są specjaliści od różnych aspektów mowy, którzy precyzyjnie podchodzą do problemu i wybierają najlepsze terapie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy