budowa własnego domu

Remontujesz? Budujesz? Szukasz fachowca? To miejsce jest dla Ciebie. Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami z remontów. Z nami zostaniesz złotą rączką!
Awatar użytkownika
dalila-66

budowa własnego domu

Post autor: dalila-66 »

Która z was dziewczyny podjęła decyzję o budowie własnego domu? My z partnerem się do tego przymierzamy, ale jednak odstraszają nas trochę ceny materiałów budowlanych. Przydałby nam się mimo wszystko domek całoroczny 70m2 i z tego co wiem to można wybrać domki modułowe. Słyszałyście o takim rozwiązaniu? Polecacie się zdecydować? Ponoć budowa nie zajmuje dużo czasu :)
dariaa

Re: budowa własnego domu

Post autor: dariaa »

Budowa domu to wspaniała sprawa, ale też do tego trzeba się odpowiednio przygotować. Tutaj https://rastool.pl/pl/c/Wiertla-koronowe/33 możecie znaleźć różnorodne sprzęty, jak i wyposażenie też do nich. Mój mąż ostatnio kupował tam właśnie koronowe wiertła do wykonywania głęboki otworów i jest mega zadowolony.
Awatar użytkownika
tormundmilks9

Re: budowa własnego domu

Post autor: tormundmilks9 »

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad inwestycją w domy mobilne. Długo szukałam odpowiedniej firmy, która się tym zajmie i znajomy powiedział mi, że tutaj livetinyhouse.eu mogę liczyć na tego typu rozwiązanie. Dajcie proszę znać, czy może korzystaliście z ich usług i co na ich temat uważacie.
ODPOWIEDZ