Jakie meble do kuchni?
Remontujesz? Budujesz? Szukasz fachowca? To miejsce jest dla Ciebie. Dzielimy się wiedzą i doświadczeniami z remontów. Z nami zostaniesz złotą rączką!
- matylda73
Jakie meble do kuchni?
Hejka! Jakie meble kuchenne podobają się wam najbardziej? Przede wszystkim chodzi mi o ich styl. Do mnie trafiają głównie nowoczesne kuchnie na wymiar. Nie ukrywam, wyposażenie z drewna też robi wrażenie. Dajcie znać, w jakim klimacie wy najchętniej urządziłybyście swoją kuchnię
- ariadna
Re: Jakie meble do kuchni?
Ja lubię styl retro, klasyczne kuchnie, najlepiej w bieli, bo fajnie rozjaśniają wnętrza. Jeśli chcecie w Żorach zamówić bardzo fajne meble to odsyłam was do Studia Mebli Kuchennych Lux https://www.meblekuchennezory.pl/meble-kuchenne.html Mamy od nich kuchnię na wymiar i jest świetnie zaprojektowana i wykonana, z dbałością o szczegół, wspaniale wygląda (oczywiście jest retro) i dobrze nam służy.
Post autor: jóki »
W zasadzie to nawet nie mam na to pomysłu, ale mam nadzieję, że Wy mnie naprowadzicie. Kolejna sprawa, że po prostu bardzo mi zależy na tym, żeby wszystko wyglądało na dobre. I wtedy też zastanawiam się nad opcją planowania czegoś takiego jak cegła w kuchni. Niektórzy to chwalą, a inni nie. I tu jest problem. Może coś poradzicie?
Post autor: Dżaga »
Wydaje mi się, że w głównej mierze w naszych kuchniach wykonywane są zabudowy pod wymiar, gdyż tak jest zdecydowanie najlepiej. Ja również u siebie takie meble posiadam i mogę powiedzieć, że jest to bardzo dobre rozwiązanie. Nawet czytałam niedawno na stronie http://projektowaniewnetrz.eu/jak-wymie ... -do-szafy/ jak najlepiej jest wymierzyć drzwi przesuwne do szafy.
-
Może takie robione na wymiar? Wydaje mi się, że to byłby najlepszy pomysł, jako że dzięki temu uzyska się możliwość dopasowania wszystkie idealnie tak, by zagospodarować całą niezbędną przestrzeń w sposób najbardziej praktyczny i użytkowy, a to powinno się liczyć.
Post autor: asieńka »
Polecam rzucić okiem na meble kuchenne Mebel Perfekt Chojnice: http://www.mebel-perfekt.pl/kuchenne/ . Znajdziecie tam bardzo duży wybór mebli polskich i włoskich. W ofercie mają bardzo oryginalne wzory mebli. Jestem pewna, że znajdziecie idealne meble dla siebie.
Wróć do „Remont - majsterkowanie - budownictwo”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe