Gdzie najlepiej pojechać na wakacje z dziećmi?
Macie jakieś miejsca, które waszym zdaniem są do tego najlepsze?
Tutaj https://herbalsglamping.eu/dla-dzieci/ widziałam coś takiego.
Podobno to miejsce jest dość fajne jeśli chodzi o takie rodzinne wyjazdy.
Gdzie pojechać na wakacje z dziećmi?
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
Re: Gdzie pojechać na wakacje z dziećmi?
Post autor: maiha ś »
Jak chcecie jechać gdzieś z dziećmi, to wiadomo, że miejsce to musi być dla nich atrakcyjne. Dzieciaki nie chcą jechać gdzieś, gdzie non stop będą musiały siedzieć z rodzicami, dlatego bardzo fajna alternatywną ofertę posiada ośrodek Zalesie Mazury. Jak jedziemy z dziećmi, to tylko do nich, bo mają wypasione place zabaw, sale zabaw, animatorów i ogólnie całą moc atrakcji skierowanych w stronę najmłodszych. Gdy jeździmy do nich w ramach ich pakietów, to organizują jeszcze dodatkowe rzeczy, jakieś zabawy, gry, dyskoteki, ogniska, itp. Jednocześnie mają tam basen i spa, więc rodzice też mają jak się zrelaksować i rozluźnić, polecam.
thierry mugler angel woda toaletowa
thierry mugler angel woda toaletowa
Post autor: koleżanka »
Brzmi zachęcająco. Chętnie bym się wybrała. Jednak w przyszłym roku pewnie jeszcze zrezygnujemy z takich wakacji. Moi rodzice mieszkają z nami, więc nie chciałabym ich niepotrzebnie narażać. Stwierdziliśmy, że kupimy sobie za to duży basen całoroczny https://basenyogrodowe.pl/25-baseny-caloroczne. Zrobimy dodatkowo plac zabaw dla dzieci, wtedy lato będzie przyjemniejsze.maiha ś pisze: ↑19 paź 2020, 15:35 Gdy jeździmy do nich w ramach ich pakietów, to organizują jeszcze dodatkowe rzeczy, jakieś zabawy, gry, dyskoteki, ogniska, itp. Jednocześnie mają tam basen i spa, więc rodzice też mają jak się zrelaksować i rozluźnić, polecam.
- Kamilla36
- Kontakt:
Zastanawiam się na tym, jakie miejsce wybrać, bo chętnie gdzieś pojadę
__
Fotograf ślubny Nowy Sącz
__
Fotograf ślubny Nowy Sącz
Post autor: WiktoriaŻ »
My byliśmy w Turcji z Coral Travel, zimowe wakacje z dziećmi sobie zrobiliśmy tydzień czasu. Użyliśmy wszyscy. I co najważniejsze - dzieci zadowolone bo odetchnęły w końcu od tego wszystkiego.
Post autor: Liśka33 »
W przypadku kiedy jesteście na etapie poszukiwań profesjonalnej pomocy w zakresie wyboru ciekawych wyjazdów wakacyjnych dla swoich maluchów to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia ofertę przygotowaną przez firmę Quatromondis m.in jeśli chodzi o kolonie sportowe, czy w świecie magii o których będziecie mogli dowiedzieć się więcej bezpośrednio na stronie https://quatromondis.pl/ mam nadzieję, że również pozytywnie się przekonacie, a szczególnie swietne wakacje spędzą Wasze maluchy!
- ragatara
Tutaj możecie znaleźć naprawdę super domki nad Bałtykiem i myślę, że wam u nich się spodoba. My co wyjazd rezerwujemy noclegi właśnie poprzez tą stronę i jesteśmy zadowoleni. Według mnie strona warta uwagi i do tego z ich noclegów nie jest daleko nad morze.
- ariadna
My dobrze bawiliśmy się w Białce Tatrzańskiej w Kaniówka Ski Resort https://www.kaniowkaski.pl/pl/o-nas Posiadają strefę wypoczynkową, w tym basen, saunę, jacuzzi, siłownię, bawialnię i plac zabaw, także i wy i dzieciaki będziecie tam się dobrze bawić. Macie u nich też gabinet spa z zabiegami i masażami i to był dla mnie ważny punkt, dla którego wybrałam ten ośrodek Kocham masaże, tam miałam ich kilka, wróciłam stamtąd bardzo wypoczęta, to był idealny wyjazd wakacyjny po ciężkim dla mnie roku.
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe