Jaka zabawka dla dziewczynki na Święta?
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- alina
Re: Jaka zabawka dla dziewczynki na Święta?
Kiedyś kupiłam mojej córce Gitarę Zabawkę Elektryczną dla Dziewczynek LOL i bardzo się jej podobała.
- Oktawia_87
Post autor: Oktawia_87 »
Gitara to świetny pomysł, ale według mnie jeszcze lepszy prezent to lalka Masza. Moja córka była ogromną fanką tej bajki, więc jej się bardzo spodobała. Kupiłam ją w zestawie 4w1 z Niedźwiedziem i akcesoriami: https://www.kochamzabawki.eu/lalka-masza-i-niedzwiedz-zestaw-4-w-1-p-4686.html.
- tamara
Fajnym pomysłem jest też torebka w kształcie królika. Według mnie prezentuje się idealnie: .
- AnitaAN
Koniecznie musi być to zabawka? Takie prezenty dla dzieci są już oklepane i na pewno w ciągu roku jest wiele okazji, na które będziecie kupować te dla swoich dzieci. Może postawcie tak jak ja na coś bardziej wyjątkowego. Tu warto sprawdzić sobie co proponuje https://prezentmarzen.com/swieta-dla-dzieci/ na prezenty świąteczne. Dla dzieci także można tu coś znaleźć. Może takie atrakcje jak park trampolin, jazda na gokartach, będą super opcją na prezent i dla waszych dzieci.
- Damian43433
Post autor: Damian43433 »
Jeśli masz zamiar przygotować niezapomniane przyjęcie urodzinowe dla twojego dziecka to znajdziesz inspiracje na stornie Jaka gra planszowa dla rodziny na świąteczny wieczór? . Możesz tam kupić balony czy kolorowe bomby z proszkiem. Takie bomby możesz znaleźć na stronie i tam je kupić. Znajdziesz też wiele innych produktów dla twojego dziecka.
- iwika
Lalki Evi są teraz bardzo popularne. Tu masz na przykład fajny model https://www.zabawkiiszkola.pl/pl/p/LALK ... WERZE/3313 - lalka Evi na rowerze. Te lalki są w dobrych cenach. Do tego bezpieczne i w bardzo dziewczęcej kolorystyce. Myślę, że się spodobają.
Post autor: qport »
Na święta świetnym pomysłem na prezent dla dziewczynki będzie lalka szmaciana. To klasyczna zabawka, która nie tylko dostarcza mnóstwo radości, ale także rozwija wyobraźnię i kreatywność dziecka. Lalka szmaciana jest miękka, bezpieczna i idealna do przytulania, a jednocześnie może stać się towarzyszką codziennych zabaw i przygód. To ponadczasowy prezent, który z pewnością ucieszy każdą dziewczynkę!
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe