Jaki wózek dla dziecka?
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Trompka11
Jaki wózek dla dziecka?
Czytaliśmy ostatnio sporo na temat dobrych wózków dziecięcych i myślę, że już wiem, na co się zdecydować. Do gustu przypadł na Anex Air-x. W https://umalucha.pl/produkt/wozek-spacerowy-anex-air-x widać jego niezbite zalety, takie jak chociażby lekka konstrukcja. Może i Wam się spodoba.
- ankaa89899
Re: Jaki wózek dla dziecka?
Post autor: ankaa89899 »
Akurat w temacie rodziny priorytetem na pewno powinno być znalezienie odpowiedniego wózka dla Waszych maluchów. Najlepiej od razu zajrzeć do https://www.ceneo.pl/Wozki_spacerowe i samemu przekonać się o tym, co będzie dla Was najlepszą opcją. Wiele osób chwali ten wózek, więc powinniście tam śmiało zajrzeć.
- Amela22
U mnie tez anex z tym, że e/type:) Zwrotny, zgrabny i praktyczny. Super sobie radzi na każdym terenie i fajnie, lekko się prowadzi.Majkaaa pisze: ↑08 sty 2020, 14:23 Anex ma teraz bardzo fajne modele. Sama jeżdżę m/type i sobie chwalę. Wygodny, zwrotny, poręczny i zgrabny a przy tym solidny i bezpieczny;)
- su yan
A u mnie sprawdza się bardzo dobrze EasyGo Virage Ecco . Gondola wygodna i można ją złożyć na płasko, siedzisko zaś przeznaczone jest dla malucha od dnia narodzin dzięki specjalnemu systemowi pasów. Do tego koła z poliuretanu ze świetną amortyzacją.
duckie
duckie
- patra
Ja bym Ci radziła kupić x-landera bo to wózki nie do zdarcia, mi taki służył przez 3 lata do czasu aż dziecko z niego wyrosło a potem odsprzedała go jeszcze za całkiem niezłe pieniądze, wyglądał jak nowy!
- madziula
Wybór wózka dla dziecka to dość duże wyzwanie ale nie tylko. Bardzo dobrze jest także zaopatrzyć się w takie urządzenie katarek https://katarek.pl/ gdyż w końcu nawet małe dziecko miewa katar a takie urządzenie znaczne nam w tym pomoże. Wiem, bo sama jakiś czas temu kupiłam takie urządzenie i muszę przyznać, że bardzo mi już kilka razy pomógł. A Wy macie już w swoim domu taki odkurzacz na katar?
- ewodia
My juz wózek mamy kupiony, długo szukalismy ale w końcu trafiliśmy na taki co od razu nam się spodobał. Jeszcze sporo przed nami, bo nie całą wyprawkę mam gotową. Zastanawiam się czy warto kupić herbatka hipp dla matek karmiących czy ona w ogóle się przyda po porodzie. Czy ktoś taką pił ?
- riannon
wózka to na razie nie kupowałam bo z doświadczenia wiem, że wózek to ciężej się nim spaceruje, dlatego na spacery kupiłam sobie nosidełko od kinder hop http://kinderhop.pl i dzięki niemu wygodnie mi się chodzi na spacery
- fludaker
- Kontakt:
- buxa
Wózek Riko Villa.Nowoczesny, solidny i funkcjonalny wózek, prosty w obsłudze i użytkowaniu. Gondola i siedzisko posiadają regulowane oparcia, koła są pompowane. Hamulec centralny a prowadnica wykończona skórą ekologiczną.
- nerwa
Wózki x-lander też są super a mają wszystkie zalety które wymieniłaś plus jeszcze kilka bajerów i dodatkowych rzeczy jak na przykład diody led w podnóżku poprawiające widoczność wózka, przeróżne przydatne kieszonki, wbudowaną moskitierę itp
- Amela22
Mnie od początku bardzo spodobał się anex l/type a po przetestowaniu wiedziałam już, że to wózek dla nas;) Solidny, bezpieczny, łatwy w obsłudze i bardzo wygodny a przy tym super się prezentuje.
- Amela22
Nam e/type z anexa fajnie się sprawdza. Wygodny, poręczny, praktyczny i zwrotny. Mimo, że to opcja 3w1 to jest na prawdę zgrany i łatwy w obsłudze wiec wszędzie bez problemu się z nim dostanę.
Post autor: gerciaa »
jeśli już mowa o wózku dla dziecka to warto również pomyśleć o pierwszym albumie dziecka takim jak oferują tutaj: https://carpentry-shop.pl/blog/pierwszy-album-dziecka Album jest naprawdę solidny więć długo przechowa nienaruszone fotografie. Z pewnościa jako nastolatek dziecko podziekuje za tak wspaniała pamiatkę najmłodszych lat.
Post autor: liwkaoś »
Jak szukacie kompaktowych i lekkich spacerówek to polecam OSIS z Cavoe Mamy go od 2 miesięcy, jest super. Ma lekkie koła z pianki, amortyzację na wszystkich czterech kołach. Fajnie, ze można go składać razem z siedziskiem, to sprawia, ze wózek jest bardzo kompaktowy.
Post autor: Kaśka »
A anex? Według mnie to jedne z lepszych wózków. Sama mam model m/type, który sprawdza mi się przy każdej okazji. Wygodny, solidny i łatwy w obsłudze;)
Post autor: Czajuś »
Tutaj akurat śmiało mogę się zgodzić. Ja akurat mam model e/type ale złego słowa na niego powiedzieć nie mogę. Jakościowo bardzo dobry, intuicyjny w obsłudze, zwrotny, poręczny i ładnie się prezentuje.Kaśka pisze: ↑05 paź 2020, 17:17 A anex? Według mnie to jedne z lepszych wózków. Sama mam model m/type, który sprawdza mi się przy każdej okazji. Wygodny, solidny i łatwy w obsłudze;)
Post autor: chłodna »
U mnie spisuję się x-lander idealnie, ma duży kosz zakupowy, solidną ramę, łatwo się składa i ma masę bajerów np diody led w podnóżku które poprawiają jego widoczność po zmroku
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe