mulan.pl opinie
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- goska
mulan.pl opinie
Widziałyście wózki ze sklepu internetowego Mulan? Ta seria eleganckich mmmm normalnie się zakochałam. Ma może któraś z was taki wózek i może napisać jak się prowadzi? I sam sklep czy godny polecenia? Przesyłka była szybko?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2020, 12:03 przez goska, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukija
Re: sklep wózki
No na pewno musisz się liczyć z czyszczeniem większym. Ja raz na jakiś czas co mogłam to prałam a resztę gąbką z płynem i czyściłam ręcznie. Nie jest aż tak żle ale zależy od materiału. Ja teraz też chcę kupic ten elegancki wózek. Są mega. A widziałam go na żywo bo kumpela kupowała.
- nimfala
I nawet orurowanie może by złote. Klasa. Ja bym kupiła jakbym się spodziewała dziecka. Na razie szukam fotelika do samochodu dla chrześnicy bo wyrasta z poprzedniego. Ten mniejszy kupowaliśmy w tym sklepie i wszystko było ok.
- pixil
Prawda zawsze mam problem bo za dużo mi się podoba. Tutaj też. Nie mam swoich dzieci- może na szczęście bo bym fortunę wydała. Ale kupuję różne rzeczy dla siostry małych i zawsze z jakości są wszyscy zadowoleni.
- patrycja
Powinien dać radę. Mój syn miał coś lekko ponad dwa lata ale i młodsze dzieci widziałam. Jak wszystko inne i to zależy od dziecka. Teraz wybieram już prawdziwy rower. Bardzo podobają mi się też w tym sklepie auta na akumulator. Może na urodziny kupię.
- toska
Kupowałam w nim fotelik przed świętami na prezent. Wiem że rodzice są zadowoleni z prezentu. Ja się nie znam dokładnie na materiałach fakturach itd ale w dotyku bardzo fajny i miły dla maluszka. A jeśli chodzi o dane techniczne to z potrzebnymi atestami.
- zabawkowa13
Post autor: zabawkowa13 »
Wózek już mamy, choć borykamy się z jednym, poważnym problemem! Nasz maluszek nie chce brać kąpieli. Na samą myśl o wodzie, wzdryga się. Pomyśleliśmy więc z mężem, że fajnie mogą sprawdzić się zabawki do wanny. Może macie jakieś sprawdzone. Koniecznie bezpieczne!
- patra
Re: mulan.pl opinie
Znam te wózki i nawet są niezłe ale jak sobie zamówiłam do domu x-landera x-pulse żeby go wypróbować i dokładnie mu się przyjrzeć to już nie chciałam go wypuścić z rąk. Jak dla mnie jest idealny, i ten kolor super modny teraz!
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe