Podolog
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Samanta76
Podolog
Długo zastanawiałam się co kupić mojej babci z okazji zbliżającego się święta - Dnia Babci. Zawsze mam problem, a w tym roku babcia sama zainspirowała mnie do zakupu dla niej prezentu. Zapisałam ją na wizytę do podologa, bo babcia ma problem z modzelami a dodatkowo kupię dla niej dobry krem do stóp ochronny i nawilżający, do pękającej skóry pięt
Re: Podolog
Post autor: michalikg »
To bardzo dobry pomysł Sam zabieg, jakim jest pedicure leczniczy Gdynia, może być super prezentem dla każdej osoby. Ważne jest, aby wybrać dobry gabinet podologiczny. Ja zawsze czytam opinie w internecie na ich temat i mam obraz tego, czego mogę się spodziewać.
Post autor: ewaroma »
Jeżeli jesteście ze stolicy lub okolic to polecam Wam sprawdzony gabinet podologiczny Warszawa. Doświadczeni podolodzy zaopiekują się Wami i zdiagnozują problem. Warto zadbać o zdrowie i wygląd swoich stóp i paznokci.
Post autor: matyldawik »
Z podologicznych zabiegów polecam Wam szczególnie pedicure podologiczny. Łódź jest miastem, w którym aktualnie mieszkam dlatego właśnie tam chodzie, na tego typu zabiegi i jestem bardzo zadowolona
Post autor: zoska »
Jeśli lekarz od stóp sugeruje stosowanie konkretnych produktów to można łatwo znaleźć wszystko, czego potrzebujesz online np. tu - hurtownia podologiczna . Asortment jest szeroki, dostępne są zarówno produkty pielęgnacyjne, jak i lecznicze
Post autor: annabiala »
Polecicie mi jakiś gabinet podologiczny wykonujący zabieg, jakim jest podstawowy zabieg podologiczny, czyli pedicure Bydgoszcz? Jestem z okolic i z chęcią udałabym się na taki zabieg, aby sprawdzić, w jakim stanie są moje paznokcie i stopy.
- karli
Koniecznie zadbaj o zdrowie swoich paznokci z pomocą specjalistów z https://softskin-clinic.pl/rozwiaz-problem/choroby-paznokci/ , gdzie doświadczeni lekarze skutecznie leczą nawet najbardziej wymagające przypadki.
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe