Terapia małżeńska w Łodzi
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Julian88
Terapia małżeńska w Łodzi
Witam! Od dłuższego czasu nie potrafię porozumieć się z małżonką. Między nami ciągle pojawiają się kłótnie i spory. Boję się, że jak tak pójdzie dalej, to będzie to koniec naszego małżeństwa. Chciałbym jednak o to zawalczyć i dlatego szukam terapii par w Łodzi. Jakich terapeutów polecacie?
- mariusz
Re: Terapia małżeńska w Łodzi
Niestety nie mogę polecić Ci konkretnego terapeuty, ale słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat Poradni Salomon. Moja bliska przyjaciółka chodziła tam na terapię z mężem i teraz są szczęśliwym małżeństwem.
- Agaton88
Re: Terapia małżeńska w Łodzi
Terapia małżeńska jest niezbędna jeśli na samą myśl o związku odczuwasz negatywne emocje, takie jak: zmęczenie, zrezygnowanie czy bezradność. Myślę, że konsultacja z terapeutą z Poradni Salomon to dobry pomysł.
Sprzedaż spółek
Post autor: Heńco »
korzystam z wirtualnego biura w Optioffice.pl Mają profesjonalny personel, który dba o moją pocztę. Odbierają listy z urzędu i odsyłają mi pod wskazany adres, zarządzają pocztą, w moim imieniu umawuają klientów, przesuwają terminy jesli jest taka konieczność. Udostępniają prestiżowy adres do rejestracji firmy, pomagają też przy samej rejestracji spółki w KRS, US, ZUS. Wirtualne biura Warszawa https://optioffice.pl/biuro-wirtualne wykonują również zmiany do KRS, wypełniają formularze i skłądają wnioski , a potem monitorują sprawę aż do końca i dostarczają mi odpis. Zapewniają tez wsparcie księgowych i prawników. Istnieje również możliwość wynajęcia sali konferencyjnej na godziny, która posiada Internet, ergonomiczne meble i klimatyzację. Polecam ich
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe