Urodziny dla dzieci All4Fun - opinie
W tym wątku poruszamy tematy związane z rodziną, piszemy o problemach wychowawczych, problemach małżeńskich, doradzamy, podpowiadamy, jak sobie poukładać mądrze życie i nie dać się zwariować! W tematach o teściowej zamieszczamy dowcipy!
- Marylka
Urodziny dla dzieci All4Fun - opinie
Mój maluszek kończy niedługo 3 latka. Chciałabym wyprawić jakąś udaną imprezę. Koleżanka podpowiedziała mi skorzystanie z usług All4Fun. Już sama strona robi dobre wrażenie, spójrzcie: http://all4fun.szczecin.pl/. Czy któraś z was korzystała już może z usług tej firmy? Może podzielicie się opiniami?
- agaton-96
Re: Urodziny dla dzieci All4Fun - opinie
Moja mała do dziś wspomina ich dmuchany zamek z przyjęcia urodzinowego koleżanki Dla małych dzieci to świetna zabawa, ale większe też miały dużo frajdy. Świetni animatorzy!
- adelajda
all4fun.szczecin.pl potrafią stworzyć prawdziwy raj dla dzieciaków. Moim maluchom najbardziej podobały się gigantyczne bańki mydlane i malowidła na twarzy, ale wiem, że mają w ofercie dużo więcej atrakcji. To prawdziwa gwarancja udanej, dziecięcej imprezy!
- Kasia
Ja zazwyczaj urodziny dla moich dzieci organizuję w domu lub w ogrodzie, kiedy akurat jest ciepło na dworze Zawsze na ta okazję zamawiam przez internet balony na hel, ponieważ dzieciaki je uwielbiają Nie jest to duży wydatek, a moze sprawić dzieciom mnóstwo radości, więc polecam
- irmina
Ja urodziny moich dzieci organizuję w domu, mamy też duży ogród także jak jest ciepło to śmiało tam też się bawimy. Moja mama uwielbia gotować, także przekąski i różne dania są w jej kwestii. Ja organizuję zabawy, a wszelkie dekoracje na https://godanparty.pl/ zamawiam, przeważnie są to wstążki, konfetti balony i mnóstwo serpentyn.
Wróć do „Rodzina - problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe