Części karoserii - sklep Davicar
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Wenimi
Części karoserii - sklep Davicar
Dzień dobry. Poszukujesz błotników i innych części karoserii? A może chcesz wymienić układ paliwowy lub elektryczny w swoim samochodzie? W takim razie obowiązkowo koniecznie zapoznaj się z asortymentem w sklepie https://davicar.pl/. W asortymencie tego sklepu znajdują się części samochodowe w bardzo dobrym stanie.
- iwika
Re: Części karoserii - sklep Davicar
Koniecznie popatrz też w sklepie MotoSzef. Mają chyba do wszystkich marek części. No i wszystkie części - od takich typowo eksploatacyjnych jak tu https://motoszef.pl/partscatalogue/tarc ... 00006.aspx - tarcze hamulcowe, po te bardziej skomplikowane.
- AbiUbu
Na stronie sklepu Concord możecie sprawdzić katalog BPW. Znajdziecie tam części także do karoserii, raczej do samochodów ciężarowych, niż osobowych, choć autami użytkowymi ta firma też się chyba zajmuje.
- Kasia
Tego typu elementy można również zamówić w motoryzacyjnym sklepie internetowym 2407.pl/acura-cars/. Jeśli więc nie mieliście wcześniej okazji, to polecam się tam rozejrzeć, bo oferta jest naprawdę atrakcyjna Mają tam oczywiście części nie tylko do Aut Acura, ale i do wielu innych
Post autor: słonko20 »
Wiecie co, ogólnie to my też potrzebujemy dobrego polecenia, ale do sklepów raczej z częściami dla motorów. Mój mąż kupił sobie WSK jakiś tam model i coś musi w nim naprawić. A ja chcę, żeby to poszło przede wszystkim sprawniej i dlatego myślę o poszukaniu części tutaj https://www.rooader.pl/czesci-do-wsk/strona-1/ . Dobrze zrobię? Polecacie ten sklep?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy