Dekoracje w domu
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Lucyna1963
Dekoracje w domu
Post autor: Lucyna1963 »
Hej dziewczyny
Lubicie dekorować wasze domy i mieszkania? Na jakiego rodzaju dekoracje stawiacie najczęściej? Moją absolutną obsesją są aniołki ceramiczne, których w domu mam dosłownie niezliczoną ilość i wciąż mi mało. A wy, czego nie może zabraknąć w waszych gniazdkach?

- Kasia
Re: Dekoracje w domu
Jeśli szukacie dekoracji na różne okazje do Waszego domu, to polecam odwiedzić sklep z dekoracjami Happenings.pl. Mają tam naprawdę bardzo szeroki wybór różnych dekoracji, które można kupić po całkiem okazyjnych, niewygórowanych cenach
Mam nadzieję, że coś się Wam tam spodoba 
taxi szczecin forum

taxi szczecin forum
- Oregano
Uwielbiam dekorować mieszkanie i w nim co jakiś czas coś zmieniać. Uspokaja mnie to. Niedawno widziałam, że na stronie https://dekolo.pl można kupić cekiny, koraliki, suszone kwiaty, ozdobne tkaniny czy zestawy kwiatów. W ich ofercie są też pędzle i nożyczki, więc wszystko można zamówić w jednym miejscu, bez wychodzenia z domu. Ceny też są przystępne, warto skorzystać.
Post autor: miśka88 »
Witam,co sądzici eo tym,by zainwestowac w sadzonki,ktore rozkwitnął wiosną? Bardzo zalezy mi na tym,by dowiedieć się więcej na temat tego,co dbrze wyglada w niewielkim ogrodzie. Chętnie poznam opinie bardziej doświadczonych ogrodników https://sklepogrodniczy.online/pl/c/Ceb ... WIOSNA/920 Co o tym sądzicie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy