Książki dla kobiet
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Książki dla kobiet
Post autor: ZosiaŻ »
Jakie książki najchetniej czytacie? Mozecie polecić dobre pozycje dla kobiet. Ja lubie książki oparte na faktach. Taką książką jest ta oferta https://www.taniaksiazka.pl/turecka-roz ... 97907.html Ta książka powstała na podstawie zapisków i porad udzielanych kobietom wracających z wakacji w Turcji ze złamanym sercem. Bohaterka ksiażki jedzie tam na wakacje i za nic ma przestrogi o męzczyznaak z tamtych stron.
- patra
Re: Książki dla kobiet
Ja też lubię takie książki ale jeśli szukasz takich w atrakcyjnych cenach to podpowiem Ci że tu https://www.smyk.com/ksiazki-muzyka-film.html znalazłam naprawdę dużo fajnych, znanych tytułów i nowościZosiaŻ pisze: ↑11 maja 2021, 7:06 Jakie książki najchetniej czytacie? Mozecie polecić dobre pozycje dla kobiet. Ja lubie książki oparte na faktach.
- ragatara
Myślę, że kryminał "Złoty podział" Rybskiego Wiesława https://wydawnictwopoligraf.pl/1525/ryb ... dzial.html bardzo zaciekawi Twoja kobietę, ja sama po niego sięgnęłam i jestem tą książką zafascynowana. Jak dla mnie jeden z ciekawszych kryminałów jakie czytałam.
Post autor: Rózia »
Moja siostra jest prawdziwym molem i nawet w prezencie lubi dostawać książki używane . Dlatego jak ma urodziny lub imieniny to nie mam problemu z prezentami dla niej. Zawsze zaglądam w antykwariacie do tematyki, za którą przepada i coś tam dla niej wybieram.
Post autor: waszka »
A to jest jakis specjalny podzial ? ja jestem raczej nietypowa czytelniczka, bo mimo, ze kobieta to uwielbiam gatunek sci-fi. W tym roku hucznie obchodze rok Lema z okazji setnej rocznicy jego urodzin i nawet na festiwal do Wiednia organizowany przez Instytut Adama Mickiewicza sie wybralam. Tam znowu genialnie polaczyli muzyke i literature na scenie.
Post autor: kluska »
hahaha no pewnie sa rodzaje ksiazek, po ktore faceci by nie siegneli chociaz kto wie ja sama tez za romansami nie przepadam, wole ciezsza literature, akurat Lema tez sporo czytalam. Co to za festiwal byl organizowany? Jakis naukowy bardziej czy koncert? dasz jakiegos linka?waszka pisze: ↑09 paź 2021, 10:54 A to jest jakis specjalny podzial ? ja jestem raczej nietypowa czytelniczka, bo mimo, ze kobieta to uwielbiam gatunek sci-fi. W tym roku hucznie obchodze rok Lema z okazji setnej rocznicy jego urodzin i nawet na festiwal do Wiednia organizowany przez Instytut Adama Mickiewicza sie wybralam. Tam znowu genialnie polaczyli muzyke i literature na scenie.
Post autor: waszka »
a czy ja wiem moj to jest molem ksiazkowym wiec co mu podrzucisz to przeczyta o koncercie mozesz sobie poczytac na https://culture.pl/pl/wydarzenie/glos-l ... cu-wiednia tam wlasnie IAM dawal informacje o festiwalu wiec moze i jakies relacje sie pojawily. Przyznam, ze nie szukalam, ale jesli nie bylas to wartokluska pisze: ↑10 paź 2021, 14:26hahaha no pewnie sa rodzaje ksiazek, po ktore faceci by nie siegneli chociaz kto wie ja sama tez za romansami nie przepadam, wole ciezsza literature, akurat Lema tez sporo czytalam. Co to za festiwal byl organizowany? Jakis naukowy bardziej czy koncert? dasz jakiegos linka?waszka pisze: ↑09 paź 2021, 10:54 A to jest jakis specjalny podzial ? ja jestem raczej nietypowa czytelniczka, bo mimo, ze kobieta to uwielbiam gatunek sci-fi. W tym roku hucznie obchodze rok Lema z okazji setnej rocznicy jego urodzin i nawet na festiwal do Wiednia organizowany przez Instytut Adama Mickiewicza sie wybralam. Tam znowu genialnie polaczyli muzyke i literature na scenie.
Post autor: Aniaa »
"Mrok tej nocy" autorstwa Ann Cleeves to świetna propozycja dla kobiet, które cenią sobie emocjonujące, dobrze skonstruowane kryminały z głębią psychologiczną. Książka wprowadza czytelniczki w mroczny świat tajemnic i zbrodni, jednocześnie prezentując silne i złożone postaci, zwłaszcza kobiece, które zmagają się z różnorodnymi wyzwaniami. Ann Cleeves znakomicie potrafi utkać narrację, która trzyma w napięciu do ostatniej strony. To doskonały wybór dla każdej miłośniczki literatury kryminalnej, poszukującej wciągających historii z silnymi emocjami i nieoczekiwanymi zwrotami akcji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy