Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Właśnie rozglądam się za wózkiem dla mojej córki. Zależy mi na czymś solidnym i w miarę tanim, co będzie z nami od narodzin do odstawienia dziecka od wózka. Widziałam, że wózki marki Riko właśnie takie są. Jest tutaj ktoś kto ma wózek ich marki, z chęcią dowiem się opinii na ich temat
Tak, dokładnie! Wózki marki Riko mają na tyle duże siedzisko spacerówki, że spokojnie pomieści 3 latka. Wiem, bo sama w niej wożę swoje dziecko, które za 2 miesiące kończy 3 latka. Gondola też jest spora, więc na takie zimowe miesiące sprawdzi się idealnie. Jeśli chodzi o inne cechy, to mają świetną amortyzację, dzięki której wózek gładko jedzie po każdej powierzchni i dobrze się podbija.
Ja mam Riko Basic i jest fantastyczny! Wahałam się czy to będzie dobry wybór - ma on pompowane koła, które mogą się przebić, ale używam go już pół roku i wciąż ich nie przebiłam, więc myślę, że będzie OK Ogromniastym plusem wózka jest bardzo atrakcyjna cena, mimo tego że jego jakość jest bardzo dobra. Polecam ten konkretnie model.
Faktycznie wózki marki Riko słyną z tego, że są solidne i nie drogie, a rozmiar gondoli i siedziska nie tylko nadaje się na każdą porę roku, ale też od narodzin po odstawienie dziecka od wózka. Ja zdecydowałam się na Riko Side, który dostępny jest w wersji 2w1 ale dodatkowo dokupiłam fotelik samochodowy z adapterami za 354zł
Dzięki! Wasze odpowiedzi bardzo mi pomogły. Teraz jestem pewna, że zdecyduję się na wózek marki Riko. Ostatecznie chyba wybiorę Riko Basic Pastel, których kolory do mnie przemawiają. Wierzę w to, że tak jak mówicie są solidne i będę z nich naprawdę zadowolona, a moje dziecko będzie się w nim dobrze czuć
Też bym ten model wybrała a więc mamy podobny gust Mam x-landera i też zwracałam uwagę na to żeby wózek był bezpieczny, stabilny, miał duży kosz zakupowy i porządne koła
Marka Riko zdecydowanie wara uwagi - ich wózki są w rozsądnych cenach i super jakości, więc będziesz zadowolona. Przejrzyj ich ofertę i wybierz taki wózek, który najbardziej wstrzeli się w Twoje potrzeby. U mnie wybór padł na nano pro Polecam i mam nadzieję, że dasz znać jak już coś wybierzesz
Sama też mam wózek tej marki i muszę przyznać, że jest naprawdę fajny i solidny. Ja zdecydowałam się konkretnie na model basic ze względu na jego wyjątkowo atrakcyjną cenę i pompowane koła, na których tak bardzo mi zależało. Jestem bardzo z niego zadowolona - polecam.
Nie chcę Cię namawiać, abyś koniecznie wybrała dokładnie taki wózek jaki ja mam, ale ja wybrałam Riko Nano Pro i jestem bardzo zadowolona z niego. Wózek jest tani, dobry i ma naprawdę świetną amortyzację dzięki czemu fajnie się prowadzi, podbija i radzi nawet na trudnych terenach.
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań wystarczy klik https://www.internetwkazdymdomu.pl
To też są trochę znane wózki, może nie tak jak x-landery ale coś o nich słyszałam. Każda mama która szuka wózka dla swojej pociechy musiała o nim słyszeć. Ja za to cieszę się że postawiłam na x-pulse bo ma śliczny uniwersalny wózek którego mi wszystkie mamusie zazdroszczą
Oj ja też ostatnio miałam trochę zawirowań z wyborem nosidla biodrowego dla mojego dziecka. Właściwie to bardziej dla mnie niż dla mojego dziecka. Trzeba jednak przyznać, że warto inwestować w produkty, które chociaż trochę ułatwią nam taką codzienną opiekę nad dzieckiem. Jest to inwestycja w swoje zdrowie:)
A skoro już mowa o noworodkach, to czy wiecie, w jakiej pozycji powinien spać noworodek? Ja ostatnio widziałam na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/w-j ... -noworodek całkiem fajny artykuł na ten temat Jeśli więc znajdziecie chwilę wolnego czasu, to polecam się z nim zapoznać
Jeśli chodzi o wózki to śmiało mogę polecić anexy:) Sama mam model e/type i super mi się sprawdza. Jest poręczny i wygodny. Lekko się prowadzi . W gondoli maluch ma sporo miejsca dla siebie:) Wózek prezentuje się nowocześnie i stylowo a jakościowo jest bardzo dobry:)
Jestem zachwycona wózkiem od tej marki. Dokładnie zdecydowałam się na model Nano Pro. Wygląda super nowocześnie, jest świetnej jakości i ma naprawdę rozsądną cenę. To nie są jedyne plusy tego wózka, ale chociażby z tych względów warto zwrócić na niego uwagę.
W sumie interesuje mnie tak naprawdę to, co mogę dla mojego dziecka kupić najlepszego. Dlatego odwiedzam internetowy sklep z wózkami dla dzieci Colibro https://colibro.eu/ . Mam nadzieję, że tutaj znajdę przede wszystkim modele, które będą mi odpowiadać. Nie chcę niczego, co będzie problematyczne dla mnie.
Kiedy zaszłam w ciąże byłam pewna tylko jednego - że chcę mieć wózek marki Riko. Porównałam między sobą wiele ofert ich wózków i ostatecznie wybrałam Riko Basic Pastel. Mój wybór padł na niego bo był niedrogi, a do tego miał świetną specyfikację. Z czystym sumieniem polecam.
Wybór modelu wózka też był dla mnie dosyć problematyczny. Długo wahałam się który będzie dla mnie najlepszy, a ostatecznie mój wybór padł na markę x-lander - konkretnie wybrałam x-pulse. Dobrze się go prowadzi, jest lekki i zgrabny. Polecam go wypróbować bo to nic nie kosztuje
Przy wyborze wózka nie maiłam zbytnio problemu, od początku wiedziałam, który wybiorę i postawiłam na markę cybex. Dla mnie to jest mercedes wśród wózków. Ma elegancki i nowoczesny design, a co najważniejsze jest lekki i świetnie się go prowadzi. Natomiast mam problem z doborem odpowiedniego fotelika. Zależy mi, aby fotelik był bezpieczny, ale też, żeby pasował z adapterami do wózka. W padło mi w oko kilka modeli ze sklepu: https://mamaija.pl/foteliki-samochodowe-dzieciece.html . Na jakie modele warto zwrócić uwagę?
No właśnie ja też nie miałam większego problemu z wyborem wózka, ale jeśli chodzi o wyprawkę, to nie udało się kupić wszystkiego - chciałam karmić piersią, ale miałam problem z laktacją, więc na szybko trzeba było kupować mleko zastępcze. Sprawdziło się Bebilon, karmimy nim córkę do tego czasu, dobrze się sprawdza a w DOZie jest w super cenie.