Wózek
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Kamilla36
- Kontakt:
- ankaa89899
Re: Wózek
Post autor: ankaa89899 »
Też mam wózek marki Riko i jestem zadowolona. Wózki tej marki mają jedną dużą zaletę - są dobre i zarazem tanie. Jeśli się na niego zdecydujesz, na pewno będziesz zadowolona.
- Kamilla36
- Kontakt:
- ankaa89899
Post autor: ankaa89899 »
Ja mam Riko Basic - zdecydowałam się na ten model ze względu na atrakcyjną cenę. Wózek całkowicie spełnił moje oczekiwania - polecam
- Kamilla36
- Kontakt:
- Majkaaa
Tez mam anexa ale l/type:) Jakościowo bardzo dobry a cena przystępna. Wózek super sobie radzi na każdym terenie- ja jestem z niego zadowolona.AnitaT pisze: ↑10 wrz 2020, 17:55 Ja mam m/type z anexa i bardzo sobie go chwalę. Solidny, wygodny, poręczny i zgrabny. Koła duże i zwrotne a do tego dobra amortyzacja;)
Post autor: łucja521 »
Jeśli chodzi o wózek to największe zaufanie mam do marki Riko. Sama zdecydowałam się na wózek tej firmy - dokładnie mam Riko Nano Pro i jest MEGA! Jak najbardziej polecam - wszyscy uwielbiamy spacery z tym wózkiem, a syn przesypia w nim całe spacery, co zawdzięczam świetnej amortyzacji.
Post autor: Wałka454 »
Model Nesa od Riko to świetny wybór. Mówię to, będąc jednocześnie posiadaczką tego właśnie wózka. Jest lekki, zwrotny i ma super amortyzację, więc nawet wprowadzanie go po schodach na wyższe piętra nie jest problemem. Lawirowanie między sklepowymi alejkami też z nim jest ułatwione. Polecam.
Post autor: Tło56 »
Sama długo wahałam się który wózek wybrać. Ostatecznie mój wybór padł na Riko Basic Sport. Wózek jest lekki, dobry jakościowo i w bardzo atrakcyjnej cenie. Bardzo spodobał mi się też duży kosz na zakupy pod wózkiem - z takim wózkiem spokojnie można chodzić nawet na długie wyprawy.
Post autor: Baśka »
Ja zdecydowałam się na model quant od anex i fajnie mi się nim jeździ. Wózek jest prosty w obsłudze, wszystko robie się dosłownie jedną ręką- a to bardzo wygodne;) Wygodnie i lekko sie prowadzi a do tego jest bardzo bezpieczny- nawet po zmroku. Ma wbudowaną lampkę led na przodzie ramy i napis odblaskowy z tyłu.
inny świat audiobook
inny świat audiobook
- patra
Mi potrzebna jest dodatkowa spacerówka, a też brałam pod uwagę takie zalety i funkcjonalności, poza tym zależy mi na ładnej i solidnej spacerówce i tą https://www.youtube.com/watch?v=ThTaOLGcnEg właśnie sobie upatrzyłam, moim zdaniem x-follow jest idealnyTło56 pisze: ↑13 maja 2021, 7:02 Sama długo wahałam się który wózek wybrać. Bardzo spodobał mi się też duży kosz na zakupy pod wózkiem - z takim wózkiem spokojnie można chodzić nawet na długie wyprawy.
Post autor: Tośka9999 »
Sama się nie spodziewałam, że wybór wózka to będzie tak trudna decyzja. Odkąd natknęłam się na ofertę marki Riko, wiedziałam, że wybiorę coś z dostępnych w ich ofercie modeli. Ostatecznie zdecydowałam się na model Basic Pastel. Jest śliczny, wygodny i tani. Nawet fajnie wprowadza się po schodach, bo nie jest ciężki.
- ariadna
Super solidne wózki dziecięce ma firma LONEX. Same zajrzyjcie sobie na ich stronkę internetową: https://lonexsklep.pl/pl/c/WOZKI-DZIECIECE/13 My mamy Lonex RETRO i fajnie się sprawdza w praktyce, to super jakość, bezpieczeństwo i funkcjonalność a do tego wózek jest piękny, wykonany jest z naturalnej wikliny z tkaninami w cudne wzory Został kupiony w ich sklepie online.
Post autor: żaneta »
tak, wiem, fajne są ale mi się od razu x-lander spodobał więc zamówiłam go do domu na próbę i okazało się że jest jeszcze fajniejszy niż na zdjęciach i filmikach, widać że jest solidny i bezpieczny, a do tego ma dużo fajnych bajerów jakich nie widziałam w innych wózkach.
Post autor: szadź56 »
Z czystym sumieniem i z własnego doświadczenia polecam Riko Basic, który mam od początku do teraz (już prawie 3 lata). Moja córka - niespełna 3 latka - wciąż się w nim mieści, ma sporo luzu, do tego nie rzadko ucina sobie tutaj drzemki na spacerach. Nie mam wątpliwości, że to był najlepszy wybór.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy