Hej,
mam takie pytanie, czy znacie do polecenia wróżkę z Poznania? Przeprowadziłam się miesiąc temu i nie mam tutaj wsparcia duchowego. Wcześniej mieszkałam w Białymstoku. Moja wróża Białystok zawsze była dla mnie oparciem i pomagała mi wyjść z każdej dosłownie opresji, to była moja najlepsza Pani psycholog i terapeutka. Bez niej jest mi ciężko. Znacie kogoś?
Ewentualnie jeśli nie to, co powiedzie o wróżkach online ze strony https://strefatarota.pl/? Jak nie znajdę nikogo na miejstu to pozostanie mi tylko ta strona. Ewentualnie macie coś lepszego od strefatarota.pl? Mi się wydaje ta strona najbardziej legitna
Wróżka Poznań?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Re: Wróżka Poznań?
Post autor: ttośka »
Powiem wam, że mnie spodobała się oferta jaką ma https://www.marcintarot.pl/?fbclid=IwZX ... MTZieXRlcw . Ogólnie tutaj rytuały przeprowadzane są przez osobę z dużym doświadczeniem, a dodatkowo są one bezpieczne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina - problemy, rady, ciekawostki
- ↳ Ślub - organizacja wesela - problemy i rady
- ↳ Edukacja - rozwój, szkolenia, kursy, studia
- ↳ Lifestyle - ekologia - hobby - rozrywka
- ↳ Film - teatr - literatura - muzyka
- ↳ Zdrowie i uroda - w zdrowym ciele zdrowy duch
- ↳ Kuchnia - jedzenie - gotowanie - opinie o restauracjach
- ↳ Kosmetyki - drogerie - marki - produkty
- ↳ Moda - trendy - stylizacje - projektanci - sklepy odzieżowe
- ↳ Sport - dyscypliny, zawody i sprzęt sportowy